Floor ging naar Ladyline omdat ze niet meer kon genieten van leuke momenten | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 26 april 2023

“Nu voel ik mij weer zelfzekerder en lekkerder in mijn vel”, vertelt studente Floor, blij met de stap die ze heeft gezet. Haar moeder had vroeger al een kuur bij Ladyline gevolgd. Dat was haar toen goed bevallen. Toen Floor met haar moeder sprak over hoe ze zich voelde, werd Ladyline geopperd als mogelijke oplossing, of in elk geval als hulp naar een beter gevoel. “Wat mam vertelde over Ladyline sprak mij meteen aan. Ik voelde mij al zo lang te groot, niet lekker in mijn vel, ongemakkelijk. Daar moest ik verandering in brengen”.

Floor studeert en heeft naast de studie natuurlijk ook een sociaal leven. Dit sociale leven kwam wel in de knel door hoe ze zich voelde. “Ik was echt altijd maar bezig met hoe ik eruit zag. Zo kon ik niet eens meer genieten van leuke momenten, zoals uitgaan en andere sociale gelegenheden. Ik voelde mij hier slecht bij. Dat het zo niet langer kon was voor mij duidelijk.” 

Ze zocht online de gegevens van Ladyline op en stuurde een aanvraag in voor advies op maat. “Ik kon snel terecht voor een gesprek. Hierin werd mijn situatie goed besproken en de coach deed een aantal metingen. Ik wist al dat ik niet lekker in mijn vel zat, dat bevestigden de getallen van de metingen ook nog eens.”

De kuur ging en gaat voortvarend. “Ik merkte al snel verbetering. De oefeningen zijn ook fijn om te doen. En de resultaten van de metingen geven ook elke keer weer een boost.” Zo vertelt Floor. “Wat ik ook prettig vind is dat ik het goed kan combineren met mijn studie en studentenleven.”

Inmiddels zien anderen het ook aan haar. “Mijn vrienden merken het aan mijn gedrag, dat ik zelfzekerder ben en beter in mijn vel zit. Ook zien ze het aan mijn figuur. Dat zeggen ze ook en dat voelt goed.”

“Ik kan Ladyline dan ook zeker aanraden”, zegt Floor. “Ladyline denkt erg goed met je mee over mogelijke oplossingen voor de problemen waar je tegenaan loopt.”

Wil jij net als Floor je weer lekkerder in je vel en zelfzekerder voelen? 

Kom dan eens kennismaken met Ladyline. We bespreken graag alle mogelijkheden met jou. Neem hier contact met ons op voor informatie en advies op maat.