Ik wilde nog één keer iets aan mijn buik en gewicht doen. Blij dat ik de stap zette! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 15 april 2022

Lilian had al vaker pogingen gewaagd om haar gewicht en figuur te verbeteren. De ene poging ging beter dan de andere, maar uiteindelijk had zij – net als veel vrouwen die afvallen – last van het jojo-effect. “Ik was  eigenlijk weer terug bij af”, vertelt Lilian.

“Omdat ik niet tevreden was over mijn gewicht en mijn buik, besloot ik nog één keer ervoor te gaan. Ik zocht informatie op en kwam op Facebook Ladyline tegen. Ik belde de vestiging op en dat gesprek voelde meteen goed.” Lilian maakte een afspraak voor advies op maat en ging daarna van start met een persoonlijk behandelplan.

De begeleiding en de Ladyline methode ervaart Lilian als heel prettig. “Je wordt goed begeleid. Het is er kleinschalig, dat spreekt mij aan. Je bent geen nummer, de aanpak is heel vriendelijk en persoonlijk.”

Dat resulteert inmiddels na 4 maanden in een gewichtsverlies van 8 kg en vele centimeters omvangsvermindering. Lilian: “Ik ben nu fitter en zit beter in mijn vel als voorheen. En deze keer is het ook blijvend. De coaches hebben mij geleerd om zonder mijn hele leven om te hoeven gooien, een andere levensstijl te hebben. Dat voelt als prettig en makkelijk. Dit kan ik volhouden!” Ze kan Ladyline dan ook aanraden: “Zeker doen, het is niet goedkoop maar wel de moeite waard!”

Wil jij net als Lilian zo’n mooi resultaat behalen? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.