Ik kan weer veel beter bewegen, ben afgevallen en voel mij stukken fitter | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 03 januari 2023

Zo’n 18 jaar geleden was Marjo al eens cliënte bij Ladyline. “Ik was daar erg tevreden over”. Inmiddels had ze al twee jaar bijna niet kunnen bewegen door een hernia. “Ik kreeg weer groen licht om te beginnen met oefeningen.” Dat was ook wel nodig, vond ze. “Ik voelde me stijf en opgeblazen en kilo’s zwaarder. Ik moest iets gaan doen zodat ik me weer beter in mijn vel ging voelen. Zodoende ben ik bij Ladyline terecht gekomen en meldde ik mij aan voor een persoonlijke kuur.”

Marjo voelt zich nu alweer stukken fitter. Ze is al goed afgevallen en kan zich weer beter bewegen. Marjo: “Bij Ladyline krijg je goede begeleiding door de dames. Ze proberen op alle mogelijke manieren om je te helpen. Ook met de oefeningen in de cabine wordt er goed op je gelet. Ik ga er met plezier naar toe ondanks dat sporten zelf geen hobby van mij is.”

Als we Marjo vragen, wat haar zo aanspreekt aan de Ladyline methode, antwoordt ze: “De voedingsbegeleiding is op maat, je hoeft dus absoluut geen honger te lijden om af te vallen. Je hoeft ook niet naar de sportschool, maar wordt wel een heel stuk fitter. Ik merk dat ik na mijn hernia weer beter kan bewegen. En wat natuurlijk fijn is: je krijgt er een beter figuur van.”

Wil jij net als Marjo weer fitter worden en een beter figuur krijgen?

Zou je meer willen weten over de mogelijkheden bij Ladyline? Neem dan eens contact met ons op voor informatie en advies op maat.