16 kilo lichter, weer lekker in mijn vel. Ik kijk al uit naar de zomer van volgend jaar! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 03 oktober 2022

Victoria is 22 jaar. Ze zat niet lekker in haar vel. Victoria: “Ik was veel bijgekomen en daar was ik niet blij mee. Ik kon niet meer alle kleren aan die ik leuk vind. Schaamde mij voor mijn lichaam”.  Haar schoonmoeder had al goede ervaringen met Ladyline en beveelde haar aan om naar Ladyline te gaan.

“Ik wilde met de hulp van Ladyline die kilo’s kwijt. Niet voor even. Voor altijd.”, geeft Victoria aan. “Ik merk dat Ladyline een goede stok achter de deur is. Daarom ga ik ook naar de afspraken toe, het voelt gewoon goed. Ik doe met veel plezier de oefeningen in de warmtecabine. En dat terwijl ik tot nu toe altijd snel stopte als ik ging sporten. En pogingen om af te vallen verdwenen ook altijd snel naar de achtergrond.”

Victoria: “Natuurlijk moet ik het zelf doen, maar die stok achter de deur, de coaching en hulp van de dames bij Ladyline, maken wel dat het makkelijker is om mijn doel te behalen. Zo blijf ik het ook volhouden.” Ze is blij met haar resultaat, en terecht. “Ik zit nu weer lekker in mijn vel. En schaam mij steeds minder voor mijn lichaam. Ik kijk zelfs al uit naar volgend jaar zomer! Die summerbody is in de maak, ik ben goed op weg!”

Wil je graag op een prettige manier afvallen en die nieuwe levensstijl eenvoudig vast kunnen houden? Je weer fit en energiek voelen, lekker in je vel? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.