Harriëtte is 10 kg afgevallen in een half jaar en voelt zich fitter dan ooit | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 07 april 2022

“Ik had al van Ladyline gehoord, maar mij er nog niet in verdiept. Het was toen niet nodig…”, zo begint Harriëtte. Totdat ze merkte dat de coronaperiode haar ook extra kilo’s op had geleverd. “Daar wilde ik vanaf. Ik ging op internet op zoek naar concepten die mij aan zouden kunnen spreken en kwam via Google bij Ladyline terecht. Ik besloot een afspraak te maken.”
 
Harriëtte – die overigens niet herkenbaar in beeld wil, omwille van haar beroep – was vastbesloten een ommekeer in haar levensstijl te maken. “Ik ga ervoor, dacht ik, toen ik na de zomervakantie merkte dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ook had ik last van de coronadip. Omdat ik niet alleen 16 kilo wilde afvallen, maar ook een actievere en gezondere levensstijl wilde, ben ik bij Ladyline gestart.” Ze ziet het ook echt als een investering in een gezonde toekomst. 
 
“Ik wilde sowieso iets dat goed vol te houden is, om het jojo-effect te voorkomen. En dat is Ladyline.”, vertelt Harriëtte. “Ik ben fitter, nu al zo’n 10 kg afgevallen en weer toe aan een nieuwe kledingmaat. Dat is heel fijn. Het volhouden van de aanpassingen in mijn voedingspatroon gaat mij erg goed af, het is zo goed te doen. En de afspraken werken ook als stok achter de deur. Dat maakt dat ik steeds weer ga, verzaken is er niet bij.”
 
Harriëtte: “Je staat er bij Ladyline niet alleen voor. Dat is erg prettig!”
 
Wil jij ook weer lekker in je vel zitten, zelfzekerd en trots? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.