Het gaat niet vanzelf, maar ik ben inmiddels al 10 kilo kwijt! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 02 november 2023

Je kent het wel. Het moment dat je voor de spiegel staat, vakantiefoto’s bekijkt of een broek van vorig seizoen niet meer dicht krijgt. Het vervelende gevoel dat je hiervan krijgt, had Linda al een aantal maanden. Linda: “Een paar jaar geleden at ik dan een aantal weken koolhydraatarm en de kilo’s waren er dan zo weer af. Dit lukte niet meer en het werd zelfs steeds een beetje meer.”

Een veranderend Lichaam

Linda zag ‘op haar leeftijd (52)’ haar lichaam ook veranderen. Ze voelde zich fysiek ook niet altijd meer even fit. Kortom: Het roer moest om.

Linda vertelt hoe ze bij Ladyline kwam. “Op facebook zag ik een advertentie van Ladyline. De zomerkuur was weer te boeken. Ik was redelijk sceptisch en had het idee dat dit meer iets voor oudere dames zou zijn. Toch ben ik naar het intakegesprek gegaan en werd daar prettig ontvangen. Ik besloot mezelf deze zomerkuur cadeau te doen en ben in de meivakantie gestart met Ladyline. De geplande afspraken waren (en zijn nog steeds) een enorme stok achter de deur. Ik volgde meteen het advies van de coach en koos ook voor een vervolg op de zomerkuur, zodat ik niet alleen een goed begin maakte, maar ook echt ging werken aan mijn doelen.”

Ladyline als cadeautje voor jezelf

Behalve het bewegen waren de compressiebehandelingen en de cryolipolyse een echt cadeautje voor Linda: “De regelmatige metingen en voedingsadviezen hebben er zeker voor gezorgd dat ik gemotiveerd bleef. Geen ingewikkelde eetpatronen, maar vooral een bewustwording van het aantal calorieën dat ik moet nemen om af te vallen en welke gezonde en goede keuzes ik moet maken in mijn dagelijkse routine.”

10 kilo kwijt in 7 maanden

Ze zag dat haar lichaam positief veranderde en ging zich ook fysiek beter voelen. Linda: “Het gaat echt niet vanzelf, maar na 7 maanden ben ik inmiddels ruim 10 kg kwijt! Op dit moment blijf ik 2x per week bewegen en krijg ik de begeleiding die ik nodig heb van de enthousiaste en kundige medewerkers van Ladyline. We hebben onlangs nog een nieuw doel bepaald en ik ben nu bezig met de laatste 2 kg die ik kwijt wil raken. Hierna zal er dan een stabiliteitsprogramma voor mij gemaakt gaan worden om het resultaat te kunnen vasthouden.” De bewegingstherapie bij Ladyline voelt voor Linda als een efficiënte en prettige manier van bewegen. “Die kan ik goed combineren met mijn werk en privésituatie. Het is een investering… óók in een nieuwe garderobe!! Voor mij absoluut de moeite waard.”, zo sluit Linda af.

Wil jij dit ook? Kom dan eens langs voor informatie en advies op maat. We vertellen jou graag meer over alle mogelijkheden.