Voor het eerst op vakantie met een strak gezicht en gezond gewicht | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 07 april 2022

Corina vond zichzelf onaantrekkelijk. Niet zelfzeker. “Ik verstopte mij in te grote maten, was schuw naar onbekenden. Op vakantie in bikini? Mij niet gezien!”, zo vertelt ze over hoe ze zich voelde voor ze bij Ladyline begon. Ze deed wat onderzoek naar mogelijkheden, ging naar Ladyline waar ze een fijn gesprek had met een van de coaches en besloot van start te gaan. Dit is inmiddels een achttal maanden geleden.
 
Corina: “In bikini of ondergoed lopen, daar schaamde ik mij voor.” Dat is inmiddels wel anders! “Ik krijg nu complimenten over mijn huid. Zit lekkerder in mijn vel. Draag een kleinere maat kleding. Verstoppen doe ik mij niet meer.” 
 
“Waar ik heel blij mee ben, is dat weer een strak gezicht heb. Zeker na de halfzijdige verlamming die ik heb gehad.”, zo licht Corina toe. “En ik kan mij nu ook echt verheugen op het kopen van nieuwe kleding. Nieuwe garderobe, zomerse kleding, bikini, ik kijk er echt naar uit!” Corina is dan ook klaar voor de zomer. “Op naar de zomervakantie van 2022 in Spanje, voor het eerst met een strak gezicht en gezond gewicht.”
 
Wil jij weer lekker in je vel zitten, zelfzeker en trots? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.