Franchisen bij Ladyline is echt samenwerken | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 16 augustus 2019

Nicole zette na een lange loopbaan in de wereld van groepsfitness, waarin ze zelfs actief is als nationaal trainer bij een vooraanstaande groepslesmethode, de stap naar franchisenemer bij Ladyline. Op de achtergrond is haar man Rob de steun en toeverlaat, die ook nog hun groepsfitnessbedrijf runt.

“Na enkele gesprekken, was ik helemaal overtuigd van de methode. De goed opgebouwde naam, de ervaring en kennis op het hoofdkantoor gaven de doorslag”, zo geeft Nicole haar keuze om franchisenemer bij Ladyline te worden aan.

Je krijgt écht ondersteuning vanuit het hoofdkantoor

“Het hoofdkantoor is er echt voor ons als franchisenemers en onze medewerksters.”, vertelt Nicole. “We kunnen er terecht met al onze vragen. Dat scheelt veel tijd en werk. Tijd die we natuurlijk het liefste aan onze cliënten besteden.”

“Regelmatig worden er bijscholingen geïnitieerd. Over het adviseren van klanten, over marketing, natuurlijk ook over de (voedings)methodiek. Er is ook een compleet marketingplan.”. Voor Nicole geeft dit de structuur en basis die nodig is om je vestiging goed te kunnen runnen.

Opening Ladyline met Manon Thomas
Een mooi moment: Manon Thomas verrichtte de officiële opening van Nicole’s Ladyline vestiging

Goed onderbouwd, bewezen resultaten

“De Ladyline methode spreekt ons enorm aan. We staan volledig achter het concept. Dat kunnen we ook onderbouwen met de goede resultaten die we dagelijks zien. Daarom past Ladyline perfect bij ons.”, vertelt Nicole enthousiast.

Ladyline is een serieuze aangelegenheid, maar Nicole vindt het wel belangrijk dat er een open en gemoedelijke sfeer heerst: “Naast het serieuze werk, maken we het altijd wat leuker door een grap op zijn tijd. Dat maakt de sfeer altijd los en gezellig.”

Instappen als franchisenemer is fijn

Nicole heeft het instappen als franchisenemer als fijn en prettig ervaren. “Dat komt vooral door de persoonlijke benadering en ondersteuning. Het feit dat er een kant en klaar pakket voor je is, ervaar ik ook als heel prettig. De brede ervaring van het hoofdkantoor en de samenwerking met de andere vestigingen vind ik ook echte pluspunten.”

Wil jij net als Nicole ook ondernemen bij Ladyline?

Een franchisenemer van Ladyline is gedreven, ondernemend van karakter en zelfstandig. Je denkt vooral in mogelijkheden en bent een mensenmens. Uiteraard beschik je ook over een gezonde dosis commercieel vermogen. Het geeft jou een kick wanneer mensen zich inschrijven bij jouw vestiging en dat gevoel wordt alleen maar versterkt als je de resultaten ziet van hun persoonlijke doelstellingen.

Bekijk hier de mogelijkheden en neem bij interesse contact met ons op.