Doriënne: Ladyline en ik, twee handen op mijn (niet meer zo bolle) buik! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 24 april 2019

Al genietend van het Bourgondisch leven trok ik een aantal maanden geleden de conclusie dat ik in 10 jaar tijd toch stiekem 10 kilo was aangekomen. Tijd om dat patroon te doorbreken!

Ik hecht nogal waarde aan mijn Bourgondisch leventje, ben niet van de pillen en voedingssupplementen. En uren in de sportschool doorbrengen is niet zo mijn ding. Al snel kwam ik terecht bij Ladyline, in Maastricht.

De coaches, Ellen en Susanne, maken het sporten gezellig (en ze zijn ook best streng). Daarnaast kost het sporten in de warmtecabines niet heel veel tijd. Door de gerichte oefeningen wordt je lichaam als het waren in model “gekneed”. Na het sporten even relaxen in de Ozon-zuurstofcabine. Ik ga er 2x per week met liefde naar toe!

De 10 kilo ben ik inmiddels kwijt en ik heb 2 maten kleiner in mijn kleren. Niet door mijn Bourgondisch leventje bye bye te zeggen maar door te leren de juiste keuzes te maken. Keuzes die passen bij mijn leven en daardoor goed vol te houden zijn! Ik voel me top en voel sinds een lange tijd geen “schaamte” om straks in mijn bikini op het strand te liggen!