In 4 maandjes tijd al 8 kg lichter! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 30 januari 2024

Omdat ik wilde vermageren en het mij op eigen houtje niet meer lukte, ging ik naar Ladyline toe”. Aan het woord is Christel (52) die na de zomer bij Ladyline startte. “Vol energie ging ik van start, erg gemotiveerd ook om er een succes van te maken.” Het gaat ook goed met haar voortgang. Christel: “Nu ben ik 4 maanden verder en al 8 kg minder én in totaal alweer 66,5 cm in omvang afgenomen.”

 

Ik zou het zo opnieuw doen

Christel is heel blij dat ze na de zomer de stap zette naar Ladyline. “Ik zou het zo opnieuw doen en ben heel content met het resultaat dat ik nu al bereikt heb.”, zo vertelt ze. Christel: “Ik ga er elke afspraak met plezier heen. Het is een fijne omgeving. De coaches zijn supervriendelijk en heel behulpzaam.”

Aanvullend op haar Top Slimming programma op maat, heeft ze voor de plaatselijke figuurverbetering ook nog cryolipolyse behandelingen gehad. Christel: “Mijn probleemzone was de buik. Ik zag al dat ik mooi resultaat aan het behalen was, maar wilde dit eigenlijk nog wat versnellen. Nu heb ik in korte tijd al een afname van 11,5 cm op de buik behaald!”

 

Wil jij dit ook?

Kom dan eens kennismaken. Je kunt via deze pagina een aanvraag doen bij een vestiging in jouw regio, voor een informatief gesprek met advies op maat.