Ik heb met behulp van Ladyline mijn levensstijl aangepast en het past bij MIJ. | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 03 oktober 2022

“Ik wist niet van het bestaan van Ladyline af. Ik ben opzoek gegaan naar een diëtist, maar kon niets vinden dat bij mij paste. Ik heb een druk gezin en kan niet op alle tijden. Dus besloot ik verder te Googlen.” Zo begint Micaela haar verhaal, over haar ervaring met Ladyline.

“Ik heb via het contactformulier mijn verhaaltje gedaan, maar was eigenlijk een beetje ongeduldig. Dus belde ik gelijk met de vestiging en maakte een afspraak.”, vertelt Micaela. “Het was een zeer enthousiast gesprek en wat mij opviel is dat ze gelijk de koe bij de horens vatten en ik nog dezelfde week, op een zaterdag nota bene, terecht kon voor de intake. Dat vond ik heel prettig om niet op een lange wachtlijst of zo te staan.”

Micaela: “Tijdens het intakegesprek leerde ik Ladyline pas echt kennen. De coach vroeg hoe ik me voelde en wat ik graag zou willen en stelde gerichte vragen terug. Dat vond ik prettig, aangezien ik daardoor het gevoel en de bevestiging kreeg dat het een persoonlijk plan ging worden. Ik wou graag sporten (of gericht bewegen, want sporten is nooit mijn ding geweest) en graag weten wat de gezondere keuzes zijn in de voeding. En door het gesprek kreeg ik eindelijk vertrouwen dat het mij gaat lukken om af te vallen. Veel af te vallen!”

“Ik heb 2 jonge kinderen (4 en 6) en ik ben altijd al stevig gebouwd geweest. Toen ik mijn man leerde kennen was ik best stevig, maar als ik nu naar die foto’s kijk past dat wel bij mijn bouw. Toen ik getrouwd was en kort daarna 2 zwangerschappen gedragen had, ben ik een tijdje koolhydraatarm gaan eten. Dat hield ik niet vol, omdat ik echt bepaalde lekkere dingen begon te missen.” Zo vertelt Micaela over haar eerdere pogingen. En ze vult aan: “Toen begon ik met hardlopen, ook geen succes want toen ik ‘start to run’ helemaal af had, vond ik het ook niet meer leuk. Daarna ben ik nog begeleid krachttraining speciaal voor vrouwen gaan doen. Dat was in ieder geval de bedoeling… maar ik verzon steeds smoesjes om niet te gaan. Ik houd er niet van om in een groep te sporten. Dus abonnement opgezegd en weer niks gedaan.”

Micaela: “Tot de dag van Ladyline. Doordat de afspraken zijn gepland en het niet heel tijdrovend is en het gewoon ontzettend gezellig is, vind ik het leuk om te doen. Je hebt persoonlijk contact met de mensen van Ladyline over van alles. De alledaagse dingen en aparte gesprekken over jezelf. Hoe je je voelt en over je eten.  Cheaten mag best en moet zelfs af en toe, anders houd je het niet vol. Ik heb met behulp van Ladyline mijn levensstijl aangepast en het past bij MIJ.Wat bij mij echt binnen is gekomen is het motto: JE MAG ALLES ETEN, MAAR WAT WIL JE NOG ETEN?”

Ze behaalt dan ook mooie resultaten: “Ik ben begonnen met 121.4 kg. Ik ben nu 2 maanden bezig en ben tot nu toe 7,5kg afgevallen en 58,5cm. Ik ben zo trots om mezelf. Niet alleen ik. Ook mijn omgeving!” Ja, wij van Ladyline natuurlijk ook.

Hoe Micaela zich voor haar start bij Ladyline voelde? “Ik voelde me niet fit. Het deed me pijn dat ik niet de leuke kleren kon kopen, vanwege mijn maat. Ik wilde niet meer dat mijn kinderen mij als dik zouden zien. Ik weet dat ik stevig gebouwd ben en dat vind ik ook okay, maar dit is veel te stevig. Mijn moeder woog ook 120kg en dat is mij als kind bij gebleven, dat ik dat niet wilde. Het was voor mij de keuze: of een maagcorrectie of keihard aan jezelf werken. Ik koos bewust voor het laatste.” En over de voortgang tot nu toe: “Ik ben er nog lang niet, maar heb al wel aangegeven dat ik het doel bij wil stellen. De coaches geven mij het vertrouwen dat dat gaat lukken. Ik heb zelf echt de gedachte ‘het gaat mij lukken’. Het is ontzettend motiverend dat de kilo’s eraf vliegen. Dat is mij nog nooit gelukt. En dat door gezond, bewuster, meer te eten.” 

Op de vraag, wat ze anderen vertelt over Ladyline: “Het is toch 2x per week bewegen in een warmtecabine met gerichte oefeningen. Dan trekken mensen een vragend gezicht. Ze kunnen zich er niks bij voorstellen. Dan laat ik ze de site van Ladyline zien. En leg ik uit wat je voelt. De warmte op je lijf, maar niet de warme lucht in je gezicht. Of het nu 5 of 35 graden is, het is toch warm dus excuses dat het te warm buiten is, zijn voor mij geen geldige smoezen meer. Vooraf kan je de ozon-zuurstofbehandeling doen. Lekker even 20minuten ontspannen. Heerlijk twee keer per week ontspannen en bewegen, op een superfijne manier, kan het echt iedereen aanraden!”

Micaela: “Ik zou Ladyline aan iedereen aanraden. Zowel voor veel kilo’s af te vallen, als voor mensen die vinden dat ze een probleemzone hebben.”

Wil je graag op een prettige manier afvallen en die nieuwe levensstijl eenvoudig vast kunnen houden? Je weer fit en energiek voelen, lekker in je vel? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.