Micaela, 30 kg lichter: Ik sta nu regelmatig voor de spiegel en ik verwonder mij over m’n eigen lichaam | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 15 januari 2024

Vorig jaar spraken we al met onze cliënte Micaela. Ze was toen nog niet zo lang bezig. Het afvallen ging haar goed af en ze voelde zich ook al direct stukken beter. Dat is ook een van de fijne ‘bijwerkingen’ van Ladyline: je voelt je al snel een ander mens. Prettiger in je vel, meer zelfvertrouwen. een goed gevoel.

Je kunt hier het eerdere interview met Micaela teruglezen.

Op zoek naar een oplossing die meer was dan alleen voedingscoaching, kwam Micaela bij Ladyline uit

“Ik ben door het op zoek gaan naar een diëtiste uiteindelijk bij Ladyline terecht gekomen.” Zo antwoordt Micaela op de vraag hoe ze bij ons kwam. De zoektocht begon zoals bij vele vrouwen door op internet te gaan zoeken. “Ik kwam er al snel achter dat een diëtiste niet echt bij mij past. Ik had behoefte aan meer beweging en niet alleen voedingscoaching. Dus zocht ik verder. En voor ik het doorhad zat ik op de website van Ladyline. Ik zag gelijk meerdere voordelen. Het ligt voor mij dichtbij huis, de openingstijden zijn ruim en en er wordt met een totaalpakket gewerkt. Niet alleen bewegen, niet alleen coaching op je voedingspatroon. Nee, een compleet pakket met huidverbetering en behandelingen die zorgen voor bijvoorbeeld slankere benen. Dus maar snel gebeld en gemaild om gelijk de koe bij de horens te vatten!”

 

Micaela geloofde niet meer in haar lichaam

Micaela: “Dat moment is nu bijna 1 1/2 jaar geleden. Ik geloofde toen nog niet in mijn lichaam. Had er niet het vertrouwen in dat mijn lichaam kon afvallen. Dat dacht ik ook echt: ‘ik kan niet afvallen’. Ik ben begonnen door het feit dat er een verloving was aangekondigd in de familie, met als gevolg dat er foto’s gemaakt zouden worden op de grote dag. Dat was voor mij de druppel om eindelijk wat aan mijn gewicht te gaan proberen te doen. Dus ik dacht, ik geef het bij Ladyline gewoon een kans, want ik wil shinen op zo’n grote dag en niet naar foto’s kijken waarvan ik achteraf denk ‘had ik er maar wat aan gedaan’.”

“Ik voelde mij aan de ene kant teleurgesteld in mijzelf, maar tegelijkertijd was ik daardoor vanaf dat moment ook zeer gemotiveerd om een doel te bereiken. De bruiloft zou toch pas over ongeveer een jaar zijn, dus ik zag het als een realistisch doel. En ik kan je vertellen: ik vind dat ik mijn doel van shinen op de grote dag bereikt heb.” Micaela is met recht trots op de verandering ie ze heeft ondergaan.

Er is ook echt iets veranderd!

Micaela is nu in totaal 30 kg afgevallen, enkel door actief bezig te zijn en op mijn voeding te letten. Micaela: “Ik slik geen rare supplementen en ik vind ook niet dat ik aan het diëten ben. Het gaat heel natuurlijk allemaal. Het is een verandering van levensstijl. Ik heb door Ladyline ook een andere relatie gekregen met eten. En ik vind het een hele leuke uitdaging om met gezonde voeding toch iets lekkers te maken. Want ja, ik houd nog altijd van lekker eten.” En dat mag natuurlijk ook!

Ze merkt ook in het dagelijks leven wat die verandering bij haar teweeg heeft gebracht. Micaela: “Ik merk wel nu dat ik 30 kg ben afgevallen, dat ik de veranderingen merk in zowel kleine dingen als grote dingen. Het poetsen thuis gaat mij nu een stuk gemakkelijker af, eigenlijk alle fysieke inspanning gaat mij gemakkelijker af, waardoor je het ook minder als inspanning gaat zien. En inspanningen zijn ook makkelijker om te doen. Dat is heel fijn.”

Verwondering bij het kijken in de spiegel

“Ik sta nu regelmatig voor de spiegel en ik verwonder mij over m’n eigen lichaam en figuur. Er zit nu weer figuur in! Waar ik eerst heel erg twijfelde over welk figuur ik had, is het nu heel erg duidelijk. En daar ben ik trots op. Niet alleen ik ben er trots op, mijn omgeving ook. Mensen die ik dagelijks, wekelijks en maandelijks zie geven mij nog steeds complimenten en dat geeft wel een boost aan je zelfvertrouwen.”

Micaela: “Ik kan oprecht zeggen dat ik een veel gelukkiger en en gezonder persoon ben geworden. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ik denk regelmatig aan hoe blij ik ben dat ik deze keuze heb gemaakt en ik gun het zo mensen om zich net zo gelukkig te voelen als dat ik mij voel.”

Wil jij dit ook?

Kom dan eens kennismaken. Het heeft mij ook goed gedaan, zegt Micaela. “Ladyline is informeel, kleinschalig en vooral ook nog eens gezellig. Je ervaart er een hele goede coaching. In voeding, bewegen, hoe je in het leven staat, je leefstijl. Het is niet alleen een coaching over voeding, maar ook hoe het met jou als mens gaat. Zeer prettig. En heb je eens geen up maar een down, dan helpen ze jou de weg omhoog weer te vinden. Ik heb echt geleerd dat het vooral gaat om het bewust maken van keuzes. En afvallen doe je niet tussen kerst en nieuwjaar, maar tussen nieuwjaar en kerst. Ik kan je alleen maar aanraden om ook te starten!”

Je kunt via deze pagina een aanvraag doen bij een vestiging in jouw regio, voor een informatief gesprek met advies op maat.