Het mooiste wat je kunt worden is jezelf - Ladyline

Terug naar de natuurlijke jij!

Gepubliceerd op: 17 januari 2018

Het nieuwe jaar is van start, en je voelt de frisse nieuwe energie. Je hebt niet alleen goede voornemens gemaakt, je voelt ook de wilskracht om deze bewuste nieuwe levensstijl door te voeren. Dat komt omdat je weet dat dit een levensstijl is welke aansluit bij jouw levensmotto.

Soms moet je veranderen om jezelf te worden

Je bent vastberaden om weer terug te keren naar je oorspronkelijke energieke ik, en daarmee heb je de eerste stap gezet. Misschien weet je nog niet precies hoe je het wilt aanpakken, want zoveel verandering ineens doorvoeren kan wellicht een te grote stap zijn. Wij hebben bij Ladyline de ervaring dat een aantal kleine stappen een blijvende en duurzame verandering geeft.

 

Het Kaizen principe

In Japan hebben ze daar een mooi woord voor; Kaizen. Het komt er op neer dat als je een grote verandering wilt bewerkstelligen in je persoonlijk of zakelijk leven, je beter kleine stapjes kunt nemen richting je doel. Een grote verandering kan namelijk mentale weerstand teweeg brengen waardoor je na een aantal weken het niet meer kunt overzien en de handdoek in de ring wilt gooien.

Door een goed plan van aanpak begint jouw doel serieuze vormen aan te nemen en maak je uiteindelijk moeiteloos een grote sprong voorwaarts. Over de kunst van het Kaizen is ook een boek geschreven, mocht je jezelf er verder in willen verdiepen. Ook bij Ladyline hebben wij de kunst van kaizen goed begrepen en vele succeservaringen mogen noteren met onze methode om blijvend af te vallen.

In deze video wordt Kaizen uitgelegd:

 

Stappenplan van Ladyline

Bij ladyline sta je er nooit alleen voor. Samen met een personal coach ga je kijken wat je doelstelling is en welk arrangement binnen ons concept voor jou het beste werkt. Iedere persoon is anders en daarom meten wij bij Ladyline jouw persoonlijke energieverbruik om vervolgens je gewone, natuurlijke gezonde voeding er op af te kunnen stemmen.

Het hele gezin kan dus meegenieten van jouw heerlijke recepten, en jij weet precies de hoeveelheden die je kunt eten om moeiteloos af te vallen. Ook kijken we naar je persoonlijke conditie en daarmee word je bewegingsschema op maat gemaakt. 

 

Platte buik, slanke benen, strakke billen…

Ons 5-stappenplan is ontwikkeld om jou te helpen die grote sprong voorwaarts te maken naar de energieke en slanke versie van jezelf:

  • Bodycheck
  • Bewegingsplan
  • Voedingsplan
  • Huidverbetering
  • Coaching

en dan ga jij…

 

Terug naar de natuurlijke JIJ!

Ben jij er ook klaar voor om terug te keren naar je oorspronkelijk fitte zelf? Dan helpen wij je bij Ladyline graag om de levensenergie weer door je lichaam te laten stromen. Neem vandaag nog contact op met één van onze vestigingen en maak een afspraak, want het mooiste wat je immers kunt worden is jezelf: 2018 wordt jouw jaar!