Het is leuk dat we elkaar kunnen stimuleren | Ladyline 40 jaar

Gepubliceerd op: 04 september 2023

Amända werd door haar moeder geattendeerd op Ladyline. “Zij was al bezig bij Ladyline. Het beviel haar goed en het leek haar ook iets voor mij”. Ze deed wel aan sport, maar voelde zich toch vermoeid en niet prettig in haar vel. Ze besloot een afspraak voor advies op maat te maken en ging van start. Wat Mieke, Amända’s moeder, erg aanspreekt aan Ladyline is de ‘stok achter de deur’. “En we kunnen ons als moeder en dochter natuurlijk ook goed stimuleren”, vult Amända aan.

Fijne begeleiding

“Ik ervaar de begeleiding van Ladyline als heel fijn. De oefeningen in de warmtecabine zorgen ervoor dat ik mij soepeler en fitter voel. Niet meer zo stijf. Het voelt ook goed om lekker in beweging te zijn.”, vertelt Mieke. Dat merkt Amända ook: “Ik voel me inderdaad fitter, lekkerder in mijn vel. Het voelt zoals mam ook al zegt gewoon goed om lekker in beweging te zijn. Door de persoonlijk coaching krijg je veel adviezen en tips, waar je meteen mee aan de slag kunt.”

Elkaar stimuleren

Elkaar stimuleren is leuk als moeder en dochter, zei Mieke al. Amända: “Je kan elkaar helpen en adviezen geven.” Mieke vult aan: “En we kunnen met elkaar praten over ons voedingspatroon. Zo leren we ook van elkaar.” Ook de omgeving en coaches werken stimulerend. “Het team van Ladyline is leuk. Het doen van de oefeningen in de warmtecabine voelt erg fijn en je wordt er echt goed gehulpen.” Amända: “Ik vind de dames erg behulpzaam. Ze geven je goede adviezen en handige tips. Het verbeteren van mijn voedingspatroon gaat met de hulp van Ladyline nu ook erg goed!.”

Ladyline bestaat 40 jaar

Veertig jaren waarin moeders en dochters zich weer lekker in hun vel hebben mogen voelen. Met een methode die hypes weet te doorstaan, door de individuele aanpak. Waar meten is weten niet zomaar een kreet is.

Zou jij ook graag weer energiek, slank, stralend & trots door het leven gaan? Kom dan eens langs voor informatie en advies. We vertellen jou dan ook alles over onze jubileumactie*!

 

 

 

*Geldig van 4 september 2023 t/m 4 november 2023.