Ladyline is voor mij een goede stok achter de deur! | Myriam is blij met Ladyline

Gepubliceerd op: 07 juni 2024

Via een online advertentie maakte Myriam kennis met Ladyline. Het triggerde haar en dus maakte ze een aspraak voor informatie en advies. Myriam: “Ik ben goed geadviseerd en ze hebben een ruim aanbod…dacht meteen dat zit wel goed daar. Ik was al bekend met warmtecabines en ben daarom ook enthousiast begonnen.”

Door de coaching en metingen bleef ze heel goed op haar voeding letten. “Ladyline is echt een stok achter de deur”, vertelt Myriam. “En
omdat ik afspraken maakte vond ik dat ik ook moest gaan. Zo blijf ik lekker actief. De afspraken zijn fijner dan bij een sportschool, waar je dat niet hebt.”

Bij Ladyline voel je je niet alleen, zo geeft Myriam aan: “Het is er gezellig en je kan ook lekker sparren met
andere dames over voeding en recepten, iedereen helpt elkaar en dat is heel bijzonder!” Het persoonlijke spreekt haar sowieso erg aan.

“De dames bij Ladyline kenden mij snel bij naam, je bent geen nummer en onthielden ook privé
dingen die van belang zijn. Dit heb je ook niet in een sportschool, super fijn!”, aldus Myriam.
“De coaches hebben mij goed aangemoedigd en samen hebben we mijn doelen meer dan bereikt.
Ik ben van 69 kg naar 58 kg gegaan en voel me prima. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen.” Voor de toekomst blijft ze 1x per week ‘in onderhoud’, omdat ze die stok achter de deur nodig heeft en prettig vindt.

Hoe ze zo gemotiveerd bleef? Myriam: “Niet alleen door de begeleiding, de oefeningen en de coaching, maar ook door de compressietherapie behandelingen en cryolipolyse ging het bij mij supersnel en daarom motiveerde het mij om door te gaan. Ik voel mij super in mijn vel en ik straal overal waar ik binnenkom. Daarom raad ik iedereen aan om dit voor jezelf te doen!”

Myriam kan Ladyline dan ook echt aanraden: “De dames van Ladyline zijn professionals, heel lief en vriendelijk en niets is ze te veel! Je wordt gezien meteen als je binnenkomt, en ze nemen je mee op
weg naar je doel . Bedankt! Mij raken jullie niet meer kwijt!”

Wil jij net als Myriam ook weer stralen? Kom dan eens langs voor een gratis adviesgesprek.