De goede begeleiding maakt dat ik goede resultaten behaal en deze ook kan behouden | | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 22 april 2024

Riet kwam meer dan 14 jaar geleden binnenlopen bij Ladyline. “Ik deed al iets in de cabines, maar was op zoek naar een nieuwe professionelere aanbieder, waarmee ik ook weer betere resultaten kon behalen.” Ze voelde meteen vertrouwen bij de coach en dat deed haar besluiten om van start te gaan.
 

Goede begeleiding en een stok achter de deur

“Bij Ladyline vind ik een plek die echt een stok achter de deur is.”, zo vertelt Riet. “Het plaatselijke mooie resultaat, de begeleiding die je krijgt met jouw voedingspatroon. Ik ben echt blij met Ladyline.”
 
Vanaf het begin bij Ladyline had ze meteen weer goed resultaat. Riet: “Het wegen en meten is een stok achter de deur en houdt mij op de weg naar mijn doelen, die ik ook al snel bij kon stellen. Zo goed ging het!”
 
Na al die jaren gaat ze toch nooit met tegenzin naar haar afspraken toe. “Ik voel mij hier thuis, het is erg gezellig, leuk team, leuke sociale contacten met andere klanten. Ik vind het heel fijn om naar Ladyline te komen!”
 
“Met mijn verhaal wil ik laten zien dat Ladyline echt werkt. Ook voor vrouwen zoals ik die al wat ouder zijn (53 jaar toen ze startte bij Ladyline).” Riet geeft nog een voorbeeld over de goede begeleiding: “Vorig jaar was ik wat bijgekomen door privé-omstandigheden. Door de goede begeleiding bij Ladyline ben ik in 3 maandjes tijd toen weer 68 cm kwijt geraakt en 9 kilogram verloren. Mijn vetpercentage en visceraal vet is toen ook goed gedaald.”
 
Riet blijft lekker actief bij Ladyline. Niet alleen met de bewegingstherapie, maar ook met cryolipolyse ejn compressietherapie. “Nu blijf ik mooi stabiel door 2x per week te komen en in mijn voedingspatroon bewuste keuzes te blijven maken.”
 

Wil jij net als Riet fit en slank worden én blijven?

Kom dan eens langs bij Ladyline. Je krijgt advies op maat en start met jouw persoonlijke behandelplan, zodat je gericht werkt aan jouw doelen. Samen zorgen we dat jij weer straalt!

Vraag hier jouw gratis advies op maat gesprek aan bij een Ladyline vestiging in jouw regio.