Samen naar Ladyline: Inmiddels zijn we samen al 38 kilo afgevallen en hebben een nieuw doel gesteld. | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 09 april 2024

Marianne en Peter zijn een stel. Ze kampen al jaren met overgewicht en hebben in de pogingen om a te vallen veel pillen, shakes en smoothies geprobeerd. Dit heeft niet alleen een kapitaal gekost, het leverde ook nog eens geen resultaten op. Op zoek naar een methode die wel werkt en duurzaam is, gingen ze op internet  zoeken. Zo kwamen ze terecht bij Ladyline.
 
Marianne: “We hadden ons voorgenomen dat dit onze laatste optie zou zijn. Na ons eerste telefonisch contact, wat al heel spontaan verliep, was voor ons de drempel niet meer zo hoog om een afspraak in te plannen.” Peter: “Op de dag van de eerste afspraak werden we heel hartelijk ontvangen door de Ladyline coach. Zij heeft ons alles heel duidelijk uitgelegd en samen met ons, onze doelen uitgestippeld.” Marianne: “Hierdoor was het voor ons gemakkelijker om samen dit traject in te gaan.”
 

Inmiddels samen al 38 kilo afgevallen!

“Nu een half jaar later en met alle hulp en steun van de Ladyline coaches, zouden we nooit zover zijn gekomen als we nu zijn. De resultaten mogen er zijn. Marianne had zich ten doel gesteld om 25 kilo af te vallen en ik (Peter) had me ten doel gesteld om 22 kilo af te vallen. Marianne is nu 17 kilo aan gewicht kwijt en ik ben reeds 21 kilo afgevallen. Bij dit schrijven heb ik mijn doel nog met 5 kg verhoogd.”
 
Marianne: “Wij kunnen het ten zeerste iedereen aanraden aan iedereen die wil afvallen of op gewicht wil blijven. de Ladyline methode heeft ons de juiste tools en handvaten aangereikt!”
 
“Wij weten nu wat we moeten doen, maar nog beter waar we in de toekomst op moeten blijven letten.”, vult Peter tot slot nog aan
 

Zijn jullie ook samen op zoek naar een prettige methode om duurzaam af te vallen?

Kom dan eens langs bij Ladyline. We geven advies op maat en zo start jullie met een persoonlijk behandelplan, om samen gericht te kunnen werken aan jullie doelen. 

Vraag hier jouw gratis advies op maat gesprek aan bij een Ladyline vestiging in jullie regio.