Ik voel me fitter en zit een stuk beter in mijn vel | Mireille's ervaring met Ladyline

Gepubliceerd op: 22 mei 2024

We spreken met Mireille, die blij is dat ze naar Ladyline is gegaan. “Al jaren worstel ik met mijn gewicht. Het ene dieet na het andere, maar de resultaten waren nooit blijvend. Tijdens de overgang kwamen er nog een paar extra kilo’s bij.” Zo begint ze haar verhaal.

Mireille: “Vorig jaar kreeg ik de diagnose osteoporose (broze botten) voor mijn gezondheid was het beter om wat lichter te zijn. Toen ik kort daarna de vakantiefoto’s van de reis naar Canada terug zag besefte ik dat er echt iets moest gebeuren. Al stond ik niet op veel foto’s, want ik ben altijd degene die de foto’s wil maken, zodat ik er zelf niet op hoefde. Ik was niet gelukkig met mijn lichaam.”

Bij de volgende vakantie moest het anders zijn

Mireille nam zich voor dat ze er bij de volgende vakantie anders uit zou zien. Mireille: “Ik wilde zonder schaamte en zonder me te verschuilen achter andere mensen, zodat alleen mijn hoofd op de foto te zien was, op de foto’s staan.”

Maar waar begin je? Na alle teleurstellingen van voorgaande diëten zag Mireille er tegenop om weer aan iets nieuws te beginnen. “Tegelijkertijd realiseerde ik me dat een dieet niet de juiste manier voor mij was, ik wilde mijn eetpatroon blijvend veranderen maar hoe doe je dat, vroeg ik mij af.”, vertelt Mireille. “In mijn eentje kwam ik er niet uit: wat moet je wel eten en wat niet? Hoe krijg je een juiste balans en krijg je wel alle voedingsstoffen binnen?”

Een bekende van Mireille attendeerde haar op Ladyline. Ze ging op internet kijken. Mireille: “De methode leek bij mij te passen en dus trok ik de stoute schoenen aan en belde ik voor informatie. Twee dagen later had ik al een afspraak voor een gesprek.”

Advies op maat

Het gesprek verliep prettig voor Mireille. “Ik kreeg goede informatie en had het gevoel dat er naar me geluisterd werd en dat ze er echt samen met mij voor wilden gaan. Samen maakten we daarna ook een voedingsplan, waarbij de handige app mij helpt in te zien welke producten de betere keuzes zijn.”

Mireille ervaart Ladyline als prettig en effectief. “De ontspannen sfeer en persoonlijke gesprekken met tips over hoe je dingen anders aan kunt pakken zijn erg motiverend. Inmiddels ben ik 10 kilo lichter en ga ik nog steeds 2x per week met een fijn gevoel naar Ladyline. De medewerkers zijn behulpzaam en altijd positief.”

Je staat er volgens Mireille dan ook niet alleen voor. Mireille: “Ze steunen je waar ze maar kunnen. Ook als het even niet lukt of als het gewichtsverlies eventjes stil valt, helpen ze om te kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn en hoe ze dingen bij kunnen stellen zodat het wel weer lukt. Zo ga je ook echt je doelen behalen!”

En over die aanstaande vakantie? Mireille: “Met de vakantie in het verschiet zie ik er niet meer tegenop om gefotografeerd te worden! Ik voel me fitter en zit een stuk beter in mijn vel.”

Wil jij net als Mireille ook afvallen, dit kunnen vasthouden en zo weer lekkerder in je vel zitten?
Kom dan eens langs voor informatie en advies op maat. Je kunt deze hier aanvragen bij een vestiging in jouw regio.