Gezellige sfeer, goede begeleiding en prettige methode | | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 18 april 2024

Al een hele poos was Marchien niet meer zo tevreden met haar figuur en gewicht. “Ik was echt te zwaar”, zo begint Marchien haar verhaal. “Ik was sowieso niet zo actief, mijn voedingspatroon was ook niet optimaal. En ondanks dat ik wel pogingen deed, waren de resultaten nooit blijvend.” Dus ging ze googlen naar mogelijkheden bij haar in de buurt. Zo kwam ze op de Ladyline website terecht. “Ik bekeek de programma’s en las de verhalen van andere vrouwen. Dat sprak mij aan en zo besloot ik een adviesgesprek te plannen.”
 

Geen gezond gewicht

Marchien: “Het gesprek was erg fijn. Er werd goed naar mij geluisterd en de vragen die gesteld werden zetten mij ook meteen aan het denken. Ik wist zeker: hier ga ik mij op mijn gemak voelen.”
 
“Uit de metingen bleek ook dat mijn gewicht niet gezond is. Dat was geen verrassing, maar bevestigde voor mij wel dat ik de start van mijn kuur niet moest uitstellen”, aldus Marchien.
 

Nu zit ik beter in mijn vel!

“Ik ben nog geen 3 maanden bezig. Maar wat merk ik al een verschil! Dat had ik niet verwacht”, vertelt ze enthousiast. Dat enthousiasme is voor ons dan weer niet verrassend. Marchien heeft echt de knop bij zichzelf omgezet en heeft duidelijke doelen voor ogen. Dat zie je terug in de resultaten. 
 
Marchien: “Nu zit ik al beter mijn vel! Dat is echt super. Ik ben ook – bijna vanzelf – actiever geworden. De methode van Ladyline is qua voeding en beweging ook heel goed te doen. Het voelt prettig. Wat ik erg fijn vind is dat je ook snel resultaat ziet, je merkt elke keer weer bij de meting dat je vooruitgaat. Ik ben inmiddels al heel wat centimeters in omvang kwijt. Mijn gewicht neemt af en dat komt mijn figuur ten goede. Dat merk ik in mijn kleding, die zit gewoon beter.”
 
“Dat ik actiever ben heeft natuurlijk ook effect op mijn fitheid. Door de gezellige sfeer, goede begeleiding en prettige methode voel ik mij stukken beter.” zo sluit Marchien af. 


Wil jij net als Marchien weer actiever worden, fitter zijn en beter in je vel zitten?

Kom dan eens langs bij Ladyline. Je krijgt advies op maat en start met jouw persoonlijke behandelplan, zodat je gericht werkt aan jouw doelen. Samen zorgen we dat jij weer straalt!

Vraag hier jouw gratis advies op maat gesprek aan bij een Ladyline vestiging in jouw regio.