Nu was ik echt op een punt beland, dat ik het beu was | Lieke viel in 6 maanden 15 kilo af

Gepubliceerd op: 20 juni 2023

“Mijn gewicht schommelt wel vaker, maar nu was ik echt op een punt beland, dat ik het beu was.” Zo begint Lieke haar verhaal. “Ik voelde me niet meer lekker in mijn vel, paste mijn kleren niet meer en was veel moe. In januari ben ik toen begonnen bij Ladyline.”

Ze besloot een afspraak voor advies op maat te maken. Lieke: “Ik heb hier fijn gesproken met een van de coaches en vol vertrouwen ben ik gestart.” Dat Lieke het nu echt beu was, was meteen duidelijk. “De knop is bij mij meteen goed omgegaan. Nu bijna een half jaar later ben ik 15 kilo afgevallen.”

“Ik heb de begeleiding van Ladyline als heel fijn ervaren. De oefeningen in de warmtecabine op afspraak – het ‘sporten’ – en wekelijks wegen waren voor mij de stok achter de deur die ik nodig had. Ook de voedingsgesprekken zijn heel waardevol, omdat je zo steeds beter weet wat bij je past qua eetpatroon. Ik vind het fijn dat het niet lijnen of crashen is, maar juist het wennen aan een gezonder eetpatroon dat past bij jouw persoonlijke energieverbruik, wat gemeten wordt.”

Nu Lieke bijna is waar ze wilde komen, stopt ze niet. “Inmiddels heb ik bijna mijn doel bereikt en blijf ik met veel plezier lekker bezig bij Ladyline.”