De coronacrisis kwam en de kilo's vlogen er bij mij aan! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 02 december 2020

In maart kwam de coronacrisis. En met die crisis vlogen de kilo’s er bij Vivian aan. “Een wijntje hier en een borrelplankje daar. Veel stress en daardoor te weinig eten door de dag!” 

Ik zat niet meer lekker in mijn vel

Vivian: “Het zorgde er allemaal voor, dat ik niet meer lekker in mijn vel zat. En dat in een nogal heftige periode die coronacrisis heet.” Het maakte haar niet gelukkiger. Integendeel.

Totdat de advertentie van Ladyline voorbij kwam. ‘In 10 weken een maatje minder’. “Dat sprak mij direct aan. Ik kende Ladyline al wel. Van horen zeggen. Ook vertelden vriendinnen eerder al over hun ervaringen. Zij waren er succesvol mee afgevallen, maar ik vond het voor mijzelf nooit nodig. Tot dat moment…”

Nu had ik een stok achter de deur nodig

“Nu was het genoeg. Ik had een stok achter de deur nodig.” zo vertelt Vivian. “Ik moest mijn eetpatroon beter onder controle krijgen. Daar had ik hulp bij nodig. Denkend aan wat mijn vrienden eerder zeiden: op naar Ladyline dus! Het was de beste beslissing die ik had kunnen nemen. Conclusie: ik moest beter op mijn eten gaan letten en meer bewegen!”

Mijn leven veranderde

De keuze om naar Ladyline te gaan, veranderde haar leven. ‘Corona’ is er nog steeds, maar er is inmiddels 10 kilo af. “Met grote dank aan de lieve, eerlijke, motiverende, geduldige en prachtige dames van Ladyline. Nog maar zo’n 3 kilootjes te gaan en dan ben ik helemaal gelukkig en weet ik ook veel beter hoe ik het zo kan houden. En daar ging het mij om!” 

Wil jij net als Vivian de regie terug over je figuur en gewicht? Kom dan langs voor advies op maat bij een Ladyline bij jou in de buurt.