Ik voel mij niet alleen slanker, ik ben slanker! | Afvallen en de overgang

Gepubliceerd op: 10 mei 2023

“Ruim twintig jaar geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met het concept van Ladyline. En het
werkte!” Aan het woord is Debby, die afgelopen jaar terugkeerde bij Ladyline. “Ik viel toen bijna 20 kilo af en was zielsgelukkig. Zo licht als een veertje!”

Debby: “Heel lang bleef ik ‘zo slank als een den’, totdat… de overgang zich meldde. De kilo’s kwamen er langzaam weer bij. Drie keer per week ging ik naar de sportschool, maar er was nauwelijks resultaat.
Toen ik afgelopen najaar merkte dat ik een aantal hele leuke jurken en rokjes echt niet meer aankon
en bijna misselijk werd van een te strakke spijkerbroek, heb ik weer contact gezocht met Ladyline. Die
zogenoemde stok achter de deur heb ik gewoon nodig. En het is zo fijn, Ladyline ligt bijna bij mij om de hoek!”

Sporten is natuurlijk goed voor je gezondheid en fitheid, maar het hielp Debby niet om grip op haar figuur en gewicht te krijgen. Daarnaast spreekt Ladyline haar wat omgeving betreft ook meer aan. “Ondanks dat  nog één keer in de week (vaak zondagochtend) in de sportschool te vinden ben,
inspireert en motiveert die omgeving me niet. Dat vind ik wel bij Ladyline!”

Hoe voel je je nu, welke veranderingen merk je? “Ik voel me niet alleen slanker, ik ben slanker! In een paar maanden tijd ben ik weer bijna 9 kilo kwijt. Ik voel me ook sterker, energieker. Gezond. Mooier… Dat is echt geweldig. En een aantal van mijn lievelingskledingstukken kan ik gewoon weer aan. Zelfs die strakke
spijkerbroek zit weer als gegoten. Ik verheug me op de zomer!”

“Wat mij aanspreekt is ook de aanpak, de methode. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op mijn persoonlijke energieverbruik, een op mij afgestemd bewegingsprogramma en goede coaching met regelmatige voortgangscontroles en -gesprekken. Je ervaart bij Ladyline echt dat ze een stok achter de deur voor je zijn. Op een hele fijne manier.” 

De Ladyline App ervaart Debby ook als heel handig. “Die is makkelijk en heel inzichtelijk in gebruik. De adviezen die de coaches geven zijn dan ook gebaseerd op wat je in de app invult. Ze doen alles gebaseerd op feiten en metingen, dat maakt dat je de deskundigheid ook echt ervaart. Zoals ik al vertelde gebeurt het in een fijne en ontspannen sfeer, zonder wijzende vingers. Erg professioneel.”

 

Wil jij dit zelf ook ervaren en je weer slank voelen? Kom dan eens kennismaken met Ladyline. We bespreken graag alle mogelijkheden met jou. Neem hier contact met ons op voor informatie en advies op maat.