Zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt en dat ik weer andere kleding kan dragen en daar van kan genieten | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 09 april 2024

“Toen ik op 23 mei de eerste afspraak had staan bij Ladyline, wist ik dat er iets moest veranderen.” Aan het woord is Jolanda. “Ik voelde mij niet meer fit, had blessures en wist niet meer waar ik moest beginnen.” Via via had ik van Ladyline en ik wilde ook weer een goede start maken met mijn lijf.
 

Van 94 naar 78 kilo als doel

Jolanda: “Eenmaal daar toen de coach met mij in gesprek ging, mij alles liet zien en er letterlijk een nulmeting werd gemaakt van mijn fysieke gesteldheid, wist ik dat me dit nu wel ging lukken.”
 
“Ik stelde mijzelf samen met de Ladyline coach het doel om van 94 kilo naar 78 kilo te gaan -/- 16 kilo. Ik ging met het bewegen in de warmtecabines aan de slag, maar wist niet hoe mij dit af zou gaan, i.v.m. blessures aan de rug en een slijmbeursontsteking. Met een paar aanpassingen in mijn programma ging het mij super af.”, aldus Jolanda.

“Daarnaast ben ik gestart met de compressietherapie en cryolipolyse om zowel alle vocht- en afvalstoffen, als de vetcellen te verwijderen”, vertelt Jolanda. “Binnen 5 maanden was ik precies 14 kilo kwijt.”
 

Het doel werd vrij snel aangepast en ook weer bereikt

Toen ze de bevestiging had gekregen dat haar lijf weer goed meewerkte, is zelfs het doel aangepast om nog 5 kilo extra af te vallen. Jolanda: “En ik zette misschien nog wel de grootste stap: toen ben ik ook gestopt met roken. Ik durfde het aan omdat ik weer lekker in mijn vel zat, de stok achter de deur had en mij eindelijk weer fit voelde.” 
 
Jolanda: “Nu 10 maanden na mijn start ben ik nog steeds zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt en dat ik weer andere kleding kan dragen en daar van kan genieten.”
 
“Ik kom nog altijd met veel plezier en geniet van een moment voor mijzelf, het motiveren onderling, want we lopen als vrouwen toch vaak tegen dezelfde uitdagingen aan, en dat er buiten de gezelligheid ook altijd tijd is voor een praatje en een kopje koffie.” zo sluit Jolanda af. 


Wil jij net als Jolanda afvallen en je weer lekker in je vel voelen?

Kom dan eens langs bij Ladyline. Je krijgt advies op maat en start met jouw persoonlijke behandelplan, zodat je gericht werkt aan jouw doelen. Samen zorgen we dat jij weer straalt!

Vraag hier jouw gratis advies op maat gesprek aan bij een Ladyline vestiging in jouw regio.