Ik ben niet alleen afgevallen. Ik ben nu zoveel gezonder, daar ben ik heel blij mee! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 23 september 2022

“Nou waar zal ik beginnen… ik heb vroeger nooit overgewicht gehad. Pas toen de kinderwens kwam werd duidelijk dat ik alleen kinderen kon krijgen via ivf icsi. Na meerdere behandelingen kregen we twee gezonde kinderen en ik kreeg er ook 10 kg erbij.” Aan het woord is Nathalie, die ons vertelt over haar ervaring met Ladyline.

“In 2016 besloot ik om te stoppen met roken. Ik merkte dat ik weer wat aan ging komen en begon aan verschillende diëten… waar ik uiteindelijk altijd meer van aankwam dan afviel en tot 2021 had ik er weer 10kg bij!” Nathalie heeft dus ook de ervaring dat ‘lijnen’ eerder averchts werkt. Wat natuurlijk jammer is. Nathalie: “Niet te vergeten dat ik altijd gesport heb in de sportschool en meedeed aan groepslessen zoals Zumba, maar na de lessen meer at en niets afviel! Los van het feit dat ik al 20 jaar migraine patiënt ben en maandelijks migraine heb (had) was ik bang om te snel af te vallen en juist meer migraine aanvallen op te roepen. Om moedeloos van te worden!”

Voor Nathalie gelden de bovenbenen als haar grootste probleem. “Ik had maat 42 in broeken, droeg vooral stretch. Dat was mijn enige optie nog. Oh ja en alles zwart !” Toen mijn coach mij vroeg om over mijn ervaring met Ladyline te vertellen, werd ik gevraagd om een vooraf foto mee te sturen voor de vergelijking. Nouuuuuuu, ik kan je zeggen dat ik geen foto’s van mijn hele lichaam heb. Alleen van mijn hoofd, want echt gelukkig met mijn lichaam was ik niet. Dit is nu ook een stukje bewustwording achteraf.”

In december 2021 stond ze op de weegschaal en zag ze deze richting 85 kg gaan. Nathalie: “Nu moest wat gaan gebeuren!” Ze vond Ladyline via een advertentie op Facebook en nam contact op. Er kwam nog even een vertraging door corona, maar in januari kon ze dan voor het intakegesprek naar de Ladyline vestiging. Nathalie: “Ik was hoopvol gestemd na het gesprek. We stelden een doel om ongeveer 10 kilo af te vallen in een tijdsbestek van 9 maanden. Ik was wel nog sceptisch over de voeding, omdat ik zo bang was meer migraine uit te lokken bij afvallen. Deze angst blijkt totaal onterecht te zijn. Ik kan ook nog erbij vertellen dat ik in maart nog een aanval gehad heb en daarna niet meer, wat voor mij wel heel duidelijk is dat mijn voedingspatroon mede het probleem was!”

Nathalie ging dus van start met haar persoonlijk behandelplan. Nathalie: “Elke week word ik 2x 20 minuten begeleid bij op mij gerichte oefeningen, wat heel fijn is”. Er is nog een korte periode geweest dat ze niet naar Ladyline kon komen door ziekte en later vakantie. “Toch ondanks de vakantie en all inclusive eten in het buitenland dat altijd wat ongezonder is, ben ik daarvan niet bijgekomen. Juist stabiel gebleven, heel blij mee. Bij veel afvalpogingen mocht ik vooral veel niet eten, dat vind ik ook een pluspunt aan de Ladyline aanpak, dat ik nu veel gevarieerder eet, vooral bezig ben met wat wel gezond en verstandig is voor mij. En zondigen doe ik ook heus nog wel. Een zakje chips of een lekkere Liefmans. Alleen doe ik dat nu veel bewuster. Ik hongerde mijzelf uit , zo zie ik nu in, waardoor ik in de middag een enorme dip had en greep naar wat er voorhanden was.”

Ze heeft nu echt regelmaat in haar voedingspatroon. “Nu eet ik veel bewuster: heb ik ontbeten? En geluncht? En tussendoortjes genomen? En avondeten? Door het drukke leven vergeten we onszelf vaak. Weinig fruit, te weinig groenten… dat is nu wel anders. Nu verheug ik me erop om een volkoren boterham met kipfilet of kalkoenfilet met alfalfa en tomaatje te eten! Of een lekkere bietensalade, gezond en verstandig eten is niet alleen eenvoudig, maar vooral ook lekker. Mijn probleem was gewoon dat ik te weinig voedzame producten at. ’s Avonds riep mijn lichaam dan om voedsel, dan had ik honger. En ja, dan kwamen de Doritos en dergelijke op tafel, vaker dan goed is!”

Nathalie: “Het verkeerde voedingspatroon is doorbroken door de Ladyline coaches en ik voel me al maanden zoveel energieker en look wel weer helemaal happy met mijn lichaam, dankjewel voor jullie advies op maat!”

Over haar resultaten tot nu: “Ik begon in februari met 84,6 kg en nu ben ik al bijna 10 kilo lichter! Een kleinere kledingmaat ook. Ik heb altijd wel ‘aanwezige’ bovenbenen gehad, dus ik draag vooralsnog ook nog stretchbroeken. Eens zien wanneer dat verandert. Ik ben namelijk nog niet klaar! In totaal ben ik al meer dan 60 cm in omvang afgevallen. Dat had ik zonder deze hulp van Ladyline nooit bereikt. Ik had nooit zelf onder de 80 kg kunnen komen en dan ook nog zonder migraine aanvallen. Dat was toch echt mijn grootste zorg.”

Nathalie is enthousiast: “Ik kan niet anders dan Ladyline aanprijzen. De methode is niet de goedkoopste, maar kwalitatief is deze de prijs en de kunde van de hulp het dubbel en dwars waard! Ik ben niet alleen afgevallen. Ik ben nu zoveel gezonder, daar ben ik heel blij mee!”

Wil je graag op een prettige manier afvallen en die nieuwe levensstijl eenvoudig vast kunnen houden? Je weer fit en energiek voelen, lekker in je vel? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.