Klaar voor jouw prachtige huwelijksdag | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 09 april 2024

Op 29 december 2023 stapten Marleen en Jean-Paul in het huwelijksbootje!

Iets waar Marleen zich al lange tijd ontzettend op verheugde. Maar, toen dé dag langzaamaan dichterbij kwam, lukte het maar niet om die paar extra kilo’s kwijt te raken. En dat vond ze wel nodig. “Ik had een prachtige trouwjurk uitgezocht en ik wilde natuurlijk dat deze als gegoten zou zitten.”, vertelt Marleen.

Het werd tijd om de hulp van Ladyline in te schakelen

Daarom ging ze eerst zelf aan de slag om iets aan haar figuur en gewicht te doen. Marleen: “De eerste helft van het jaar probeerde ik het op eigen houtje, maar dat werkte alleen maar averechts. Niet wat ik wilde natuurlijk!” Dus schakelde ze onze hulp in. 

Marleen: “Dankzij de coaching, oefeningen en behandelingen van Ladyline is het uiteindelijk wel gelukt om af te vallen en letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel te zitten. De jurk zat als gegoten op onze huwelijksdag en ik voelde me mooi die dag. Daar ben ik super dankbaar voor!”    


Ga jij binnenkort trouwen en wil je iets afvallen om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten?

Kom dan eens langs bij Ladyline. Je krijgt advies op maat en start met jouw persoonlijke behandelplan, zodat je gericht werkt aan jouw doelen. Samen zorgen we dat jij nog meer straalt op jouw trouwdag!

Vraag hier jouw gratis advies op maat gesprek aan bij een Ladyline vestiging in jouw regio.