De behandelingen hadden snel effect en het resultaat kan ik goed vasthouden! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 25 maart 2022

Angeliek was net 50 geworden. Haar figuur veranderde en daar kreeg ze zelf geen grip op. “Mijn buik en maag werden steeds dikker.” Daar was ze niet blij mee. Toen zag ze een advertentie van Ladyline en ze besloot contact op te nemen.

Dit is inmiddels alweer 10 jaar geleden”, vertelt Angeliek. “Wat mij meteen aansprak was de fijne sfeer. Je voelt de persoonlijke aandacht onmiddellijk.”Ze merkte al snel dat de Ladyline methode effectief is. Angeliek: “De behandelingen en voedingsadviezen hadden al snel zichtbaar effect en dat motiveerde mij enorm om door te zetten. In beweging blijven, telkens naar Ladyline gaan en op mijn eetgewoonten letten, het ging mij mede door de persoonlijke begeleiding gemakkelijk af.”

Angeliek omschrijft de Ladyline methode als persoonlijk, efficiënt, en fijn: “Het is een veilige omgeving voor iedere vrouw.”Nadat ze haar doelen realiseerde, bleef Angeliek voor figuuronderhoud bij Ladyline. Angeliek: “Heel fijn dat ik er twee keer per week kan blijven bewegen, om op gewicht en in conditie te blijven. Ook, nadat ik mijn doelen behaalde!”

Wil jij net als Angeliek ook grip op jouw gewicht, zodat je jouw streefgewicht kunt bereiken én behouden? Kom dan eens langs voor informatie en advies op maat. Dit adviesgesprek is gratis en reserveer je makkelijk online: www.ladyline.nl/afspraak-intake.