De ideale stok achter de deur voor het blijvend veranderen van mijn levensstijl! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 25 maart 2022

Voor Paulien is Ladyline de ideale stok achter de deur voor het blijvend veranderen van haar levensstijl. Dat is ook goed te zien. Paulien: “Ik zat niet lekker in m’n vel door overgewicht en kwam er op “eigen” kracht niet uit.”
 
“Rationeel weet ik ook echt wel wat gezond eten is en dat het goed is om veel te bewegen en/of sporten. Maar ik heb in de afgelopen 10 jaar wel aan mezelf bewezen dat ik dat niet in m’n eentje kan.”
Paulien’s weegschaal gaf op een gegeven moment meer dan 100 kg aan. Paulien: “Toen ik de 100 kilo grens overging en echt niet lekker in m’n vel zat, besloot ik dat ik dit niet in m’n eentje kon en dat ik hulp nodig had. Voorwaarde voor mezelf: laagdrempelig, dichtbij en intensieve begeleiding om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.” Zo wendde ze zich tot Ladyline.
 
Dat is inmiddels een jaar geleden. “Ik wist van te voren dat het een langdurig traject zou gaan worden om naar een gezond gewicht te gaan en dat ik begeleiding nodig had om een gezonde levensstijl te krijgen en GEEN dieet.” En hoe fijn is het dat het haar ook gelukt is.
 
Paulien: “Ik voel me weer fit en energiek en daardoor ook lekker in m’n vel en met meer zelfvertrouwen. De support, gezelligheid en betrokkenheid van de coaches hebben mij er doorheen gesleept!”
 
Wil jij net als Paulien met onze intensieve begeleiding zonder dieet je levensstijl blijvend veranderen? Kom dan eens langs voor meer informatie en advies op maat. We bespreken jouw wensen, doelen en achtergrond en op basis van het gesprek en een uitgebreide meting kunnen we jou precies vertellen welke kuur de voor jou gewenste resultaten gaat realiseren. Vraag het advies op maat gesprek nu makkelijk aan via onze website: www.ladyline.nl/afspraak-intake.