Emmy bereikte in 5 maanden haar doelen! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 23 februari 2022

Emmy is erg blij met haar voortgang bij Ladyline. En dat is goed te begrijpen: ze heeft haar doelen in 5 maanden bereikt!

Wanneer je bij Ladyline een kuur volgt om af te vallen of (plaatselijk) je figuur te verbeteren, krijg je altijd een advies op maat. Er wordt een programma samengesteld – ook wel persoonlijk behandelplan genoemd – dat ervoor zorgt dat de wensen en doelen die jij hebt gerealiseerd gaan worden. Voor de ene vrouw is dat een programma waarmee eerst gezorgd wordt voor 15 kg gewichtsafname, met uiteraard de hiermee gepaard gaande afname in omvang (de kleinere kledingmaat!). Voor een andere cliënte hoeven er niet eens zoveel kilootjes af, maar gaat het vooral om het strakker worden. En weer een ander wil af van hinderlijke rolletjes, of cellulite. Elke vrouw is anders, elke vrouw is uniek. Dus krijgt ook elke vrouw een programma dat op haar is afgestemd.

Emmy nam contact op met Ladyline, omdat ze wilde afvallen op haar buik en benen. Ze wilde wat strakker worden, hoefde maar een aantal kilo’s kwijt. Ze stoorde zich aan het gewicht dat ze in de afgelopen tijd was bijgekomen en zocht naar een oplossing die goed is in te passen in haar leven. Zonder poespas en vooral ook goed vol te houden.


Emmy: “Ik ben hier erg tevreden over. Inmiddels heb ik al een beduidend kleinere kledingmaat en ben al 5 kg kwijt. En dat in maar 5 maanden!”

Wat heel mooi is, is dat ze niet alleen 5 kg is afgevallen, maar dat dit voor 4 kg uit vet bestaat!

Elke 3 weken vindt er een uitgebreide meting van de omvangsmaten plaats. Hier wordt dan het nieuwe oefenprogramma (voor de bewegingstherapie in de warmtecabines) op gebaseerd. Zo wordt de vinger aan de pols gehouden en steeds weer bijgestuurd om de gewenste voortgang (de afname in kg en centimeters) binnen de door de personal coach berekende periode te realiseren.

De voedingsgesprekken en coachingsgesprekken houden jou als cliënte dan op het pad richting jouw gewenste doelen. Zo ging dat ook bij Emmy. In omvang is ze nu al bijna 70 cm kwijt. Dat is goed terug te zien in haar kleinere kledingmaat. Emmy: “Het voelt erg goed om bij Ladyline te komen. Ik vind de oefeningen in de warmtecabine ook heel fijn om te doen.Elk bezoek is eigenlijk ook een moment van tijd voor jezelf, zeker in de ozon-zuurstoftherapie. En natuurlijk is het een stok achter de deur, die zorgt voor goed resultaat. Ik ben nu veel bewuster met voeding bezig, maar ik gun mijzelf natuurlijk wel nog af en toe iets lekkers.”

Je mag trots zijn op wat je al bereikt hebt Emmy!

Wil jij ook weer zo lekker in je vel zitten? Kom dan eens langs voor informatie en advies op maat. Dit gratis kennismakingsgesprek kun je plannen via www.ladyline.nl/afspraak-intake.