Nu voel ik me veel fitter, mijn kleding zit mooier en daarmee voel je je vanzelf zelfverzekerder. | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 15 juli 2022

Annelies was altijd heel sportief. Totdat een blessure roet in het eten gooide: “Al jarenlang is hardlopen mijn sport en wandelen mijn manier om extra te bewegen. Helaas was ik door een achillespeesontsteking genoodzaakt om mijn benen zo min mogelijk te belasten. Met alle gevolgen van dien, want in een jaar tijd ben ik ongeveer 9 kilo bijgekomen. “

Voorheen had ze nooit eerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar nu zag Annelies wel de noodzaak ervan in. Ze wilde dit meteen goed en op een gezonde manier aanpakken en is  op internet gaan zoeken. Annelies: “Ik hoefde niet lang na te denken, want mijn nieuwsgierigheid voor Ladyline was direct gewekt. Ik heb via internet aangegeven dat ik interesse had en werd nog dezelfde dag gebeld voor een intakegesprek.” Het intakegesprek verliep prettig en was duidelijk. “Je wordt gewogen en gemeten en samen kijk je wat de doelen zijn en wordt een persoonlijk plan gemaakt. Er wordt een realistisch beeld geschetst en ik kreeg er nog meer vertrouwen in. Ik ben ook van mening dat een goed plan en een gezonde levensstijl zoals Ladyline aanbiedt de manier is om niet te snel maar wel heel effectief en blijvend af te vallen.”

Annelies heeft gedurende een jaar de Ladyline methode gevolgd. Annelies: “Ik deed 2 x per week de oefeningen in de warmtecabine en maakte tevens gebruik van de ozon-zuurstoftherapie, heerlijk ontspannen.” Wat haar zoal aansprak gedurende haar persoonlijke afslankkuur? “Er is altijd begeleiding aanwezig die je op een prettige, vrolijke maar ook zeker op een professionele manier helpen. Zij staan je bij met de oefeningen in de warmtecabine, doen deze goed voor en kijken ook of je de juiste beweging maakt voor de beste resultaten. Overigens zijn die oefeningen erg prettig, omdat je weinig tot geen spierpijn krijg.”

Ook de coaching is voor haar een pluspunt. Annelies:” De coachings- en voedingsgesprekken zijn erg motiverend en verhelderend. Je kunt je eten en drinken trouwens handig bijhouden in een speciale app, waardoor je ook kunt zien of dit goed aansluit bij het persoonlijke plan.” Het doelgericht werken vond ze ook erg prettig: “Daarnaast word je ook elke 3 weken gewogen en gemeten en wordt gekeken of dit nog in lijn met je plan is. Indien nodig kan dit altijd per direct worden bijgesteld.”

“Voor mij persoonlijk is dit allemaal erg goed verlopen.” Annelies heeft dan ook een mooi resultaat behaald. “Ik heb mijn doel behaald en ben 9 kilo afgevallen en in totaal 70 centimeter verminderd. Daarnaast heb ik een goed beeld gekregen van gezonde voeding en goede combinaties waardoor het helemaal niet een dieet is maar een manier van leven.”

Annelies vergelijkt de reden om te starten met hoe het nu gaat: “Bij de start wilde ik graag die kilo’s kwijt en me weer fitter voelen. Nu voel ik me veel fitter, mijn kleding zit mooier en daarmee voel je je vanzelf zelfverzekerder.”

“Ik ben zo enthousiast en zal dit zeker overbrengen aan vriendinnen of andere bekenden die geïnteresseerd zijn. Sterker nog, een vriendin van mij is inmiddels ook alweer een tijdje geleden bij Ladyline gestart en is ook erg tevreden.”, zo sluit Annelies haar verhaal over haar ervaring met Ladyline af.

Wil je graag op een prettige manier afvallen en die nieuwe levensstijl eenvoudig vast kunnen houden? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.