In 10 weken heb ik al bijna mijn streefgewicht bereikt! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 15 december 2022

Achttien jaar geleden wist Rita al eens de weg naar Ladyline te vinden. Toendertijd had ze al een goede ervaring met Ladyline. Rita: “Mijn figuur ging veranderen en er kwamen ‘ineens’ een aantal kilo’s bij. Ik ging ook richting de overgang. Mijn doel was toen om met minder gewicht en een strakker lichaam de overgangsperiode in te gaan. Dat doel heb ik toen ook ruimschoots behaald.”

Inmiddels zijn we vijftien jaar verder, sinds Rita dat mooie resultaat behaalde. “Ik was iets bijgekomen en wilde daar iets aan doen. Het lukte mij zelf niet. Alleen meer bewegen is ook niet voldoende. De kilo’s op de plaatsen die ik beoogde – buik, benen en billen – gingen er niet af. Dus dacht ik meteen aan Ladyline.”

Rita: “Het sporten in een sportschool beviel mij ook niet echt. Ik haalde er geen plezier uit. Dat had ik bij Ladyline voorheen wel altijd gehad.” 

“Ik was nieuwsgierig wat Ladyline nu te bieden had. Dus nam ik contact met ze op. De gastvrijheid, vriendelijkheid en goede informatie deden mij meteen besluiten om weer voor Ladyline te kiezen. Samen met de coaches bij Ladyline ging ik aan de slag met bewegingstherapie, goed op de voeding letten en vooral … volhouden en doorzetten.”

In 10 weken tijd heeft Rita haar streefgewicht bereikt! “De ‘rolletjes’ zijn zo goed als verdwenen. Ik draag bijvoorbeeld weer jurkjes, rokjes, truien en jassen. Ze staan weer mooi, de kleding die ik draag omdat ik het mooi vind.” Ze past weer in haar ideale confectiemaat. “Ik ben trots op wat ik bereikt heb. Ik heb het tenslotte vooral voor mijzelf gedaan.”

Rita kan niet anders dan Ladyline aanraden. “De begeleiding is vriendelijk en goed. De oefeningen zijn doelgericht. De Ladyline App is uitermate handig. Je krijgt goed inzicht in je voedingsgewoonten. En wat ik ook fijn vind: het is naast inspanning ook ontspanning.”

Wil jij net als Rita snel weer grip op je figuur en gewicht?

Zou je meer willen weten over de mogelijkheden bij Ladyline? Neem dan eens contact met ons op voor informatie en advies op maat.