Solange is weer een fitte, energieke mama en vrouw | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 09 september 2022

Na drie zwangerschappen wilde Solange nu toch van de ‘extra’ kilo’s af. “Ik voelde mij niet fit, moe, niet lekker in mijn vel”, zo begint Solange haar verhaal. “Ik wil de meer een fitte, energieke mama en vrouw worden. Dat wilde ik zonder shakes of van die crashdiëten en dus ging ik op zoek naar mogelijkheden. Ik wist al van het bestaan van de Ladyline methode af en zocht in mijn woonplaats of daar ook zoiets was. Zo kwam ik bij Ladyline terecht”.

In oktober 2021 ging ze van start met haar persoonlijke behandelplan. Inmiddels voelt ze zich bijna een ander mens! “Fitter, energieker en ik zit weer lekker in mijn vel”, vertelt Solange. “Ik kijk weer met een positief gevoel in de spiegel, dat is zó fijn!”. De Ladyline methode met onder andere de bewegingstherapie in warmtecabines bevalt haar erg goed. “Ik krijg er echt positieve energie van. De voedingsbegeleiding is ook erg fijn. Ik eet nu veel meer en veel gezonder dan voorheen. En bijkomend voordeel is dat ik nu een kleinere kledingmaat kan shoppen!”

Solange: “Ik ben superblij met de begeleiding, alle hulp en aandacht van de coaches bij Ladyline. Ze hebben altijd een luisterend oor en denken met jou mee, ze denken echt in oplossingen. Mede hierdoor sta ik nu een stuk positiever in het leven, vol energie.”

Wil je graag op een prettige manier afvallen en die nieuwe levensstijl eenvoudig vast kunnen houden? Je weer fit en energiek voelen, lekker in je vel? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.