Ladyline is voor mij al jaren de ideale stok achter de deur! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 25 mei 2022

Heleen sukkelde al even met de gevolgen van de ziekte van Crohn en was 10 kg zwaarder geworden. Ze was op zoek naar een middel om af te vallen. Zo kwam ze bij Ladyline terecht.

“Ik voelde mij dik”, zo geeft Heleen onomwonden aan. “Na het intakegesprek had ik er het vertrouwen in dat de methode bij mij past.” Dat is ook wel gebleken. Heleen werd in 1999 al cliënte bij Ladyline. “Met een kleine tussenpoze ben ik altijd bij Ladyline gebleven. Na het bereiken van mijn doelen ben ik zoals men zegt ‘in onderhoud’ gebleven, voor de beweging, het wegen en regelmatig meten. Eigenlijk voor de stok achter de deur.”

Heleen: “Ik voel mij nu ook echt prima.” Ladyline bevalt haar ook om meer redenen dan alleen het succesvol afvallen. “Het is er gezellig, je voelt je er goed op je gemak. De begeleiding is goed en prettig. De dames zijn deskundig en leuk.”

“Niet iedereen heeft een stok achter de deur nodig, maar ik wel”, geeft Heleen aan. “Daarom blijf ik er ook, om goed op gewicht te blijven.”

Ben jij ook op zoek naar een stok achter deur om grip op figuur en gewicht te krijgen en behouden? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.