Een keertje zondigen is niet het eind van de wereld! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 16 november 2022

Sinterklaas is in het land. Kruidnoten, taaitaai, speculaas… chocolade… lekkernijen te over. En dan nog niet te spreken over alle verleidingen in de laatste maand van het jaar. Kerstborrels, kerstdiner, oud en nieuw. Kun je al die verleidingen weerstaan? Of geef je je volop over aan al het lekkers?

Je hoeft natuurlijk niet overal nee tegen te zeggen. En evenmin is het nodig om alles dat je aan lekkers voorgeschoteld wordt op te eten (en drinken). Maar, het is moeilijk. Of in elk geval niet makkelijk.

Houd in elk geval in je achterhoofd dat je, wanneer je normaal gesproken gezond en voldoende – want daar schort het vaak aan – eet en voldoende beweegt, je echt niet tijdens de feestdagen alles ‘verpest’.

 

OF OF, niet EN EN EN

Een keertje zondigen is niet het eind van de wereld en hoort bij het leven. Het moet ook leuk blijven. Maar, het is wel een kwestie van OF OF, niet EN EN EN. Probeer voor jou passende keuzes te maken, je hoeft niet alles te eten. Geniet met volle teugen van bijvoorbeeld dat ene stukje speculaas dat je écht lekker vindt. Maar, neem dan niet ook nog een hand kruidnoten, chocolade… Pak het de volgende keer weer goed op ga iets meer bewegen. Het is dan ook belangrijk dat je niet gaat lijnen op andere dagen. Dat heeft juist een averechts effect.

 

Meting van jouw ruststofwisseling

Nou kunnen wij ons voorstellen dat het voor jou lastig is om te weten wat dan voor jou voldoende eten betekent. Dat maakt de methodiek die we bij Ladyline toepassen, nou juist zo goed. Die is niet gebaseerd op aannames, maar op metingen. Metingen van onder meer jouw ruststofwisseling, zodat we een exacte berekening kunnen maken van jouw dagelijkse energieverbruik en wat de gewenste inname is per dag, om gezond en verantwoord af te kunnen vullen.

Zou je hier meer over willen weten? Neem dan eens contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

 

Geniet – bewust en met mate – van wat jij echt lekker vindt en maak er samen met de mensen om jou heen fijne dagen van!