Hoe ik mij voel nu ik bij Ladyline een kuur volg, is een verschil van dag en nacht met voorheen! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 13 juli 2022

Angèle kwam op een gewicht wat ze nooit eerder had gehad en dat voelde niet goed. Ze wist al dat de Ladyline methode goed werkt als stok achter de deur en dat je je dan fysiek veel beter gaat voelen. Daarom wendde ze zich tot ons, kwam langs voor een intakegesprek voor advies op maat en besloot te starten met een kuur Top Slimming.

Ze vindt dat mensen die klagen over allerlei kwaaltjes in algemeenheid eerst zouden moeten gaan afvallen, dan verdwijnen de klachten vanzelf. Angèle: “Dit zou een doktersadvies moeten zijn, afgezien van bepaalde andere redenen die buiten overgewicht liggen, natuurlijk.” Door de overgang heeft ze te veel buikvet gekregen en ontstonden andere fysieke klachten. Angèle: “Het is voor mij duidelijk dat bij een goed gewicht en minder vet deze klachten verdwijnen.” Daarom is ze bij Ladyline begonnen. Sinds ze bij ons gestart is merkt ze hier nu al een grote verbetering in en ze voelt zich heel wat fitter.

Dat goede gevoel ontstond al bij het intakegesprek. “Ik heb dit als heel positief ervaren”, zo vertelt ze. “Het gesprek gaf mij een goed gevoel en ik kreeg hierdoor een boost om eraan te beginnen.” Ze merkt dat ze door de positieve energie en enthousiasme in de vestiging ze zelf ook meer gedreven is.

Angèle is in het verleden klant geweest bij een andere aanbieder, maar raakte toen tijdens haar kuur in de overgang, wat ook een negatieve weerslag had op haar mentale toestand. Daarom heeft ze het toen niet volgehouden. Nu heeft ze de overgangsklachten aanvaard en wilde ze graag bij Ladyline weer van nul af aan beginnen. Angèle: “Ik merkte al snel dat ik mij stukken beter ging voelen. Ook slaap ik veel beter!”

 Het gaat momenteel erg goed. Ze is inmiddels ongeveer 5 kg kwijt en ruim 52 cm in omvang. En dat in minder dan een half jaar. “Uiteindelijk moet je het zelf doen” zegt ze, “maar bij Ladyline krijg je een stok achter de deur en dan lukt het zeker! Hoe ik mij voel nu ik bij Ladyline een kuur volg, is een verschil van dag en nacht met voorheen! Ik voel mij veel beter, fitter, lichter, ervaar ook veel minder klachten. Deze positieve effecten zijn voor mij een motivatie om door te blijven gaan.”

Angèle’s wijze raad: “Je moet er gewoon volledig voor gaan, geen excuses want je houdt jezelf alleen maar voor de gek!”

Ben jij ook op zoek naar een stok achter deur om grip op figuur en gewicht te krijgen en behouden? Wil je graag dat goede gevoel weer terug? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.