Het geeft zoveel zelfvertrouwen als het complimenten regent over hoe je er uitziet! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 24 januari 2023

Jacqueline was in de winter op vakantie in Spanje en kwam op internet een advertentie van Ladyline tegen. “Deze sprak mij aan en wekte meteen mijn interesse. Ik ging zoeken waar Ladyline bij mij in de buurt gevestigd is en nam contact op. Ik was onlangs ook bij de huisarts geweest en daar bleek dat ik een verhoogd cholesterolgehalte had. Dit gecombineerd met ‘royaal buikvet’ maakte dat ik de noodzaak wel inzag om stappen te zetten.”

“Eigenlijk werd ik door de situatie gemotiveerd om – eindelijk – aan de slag te gaan. Het had er eerder van moeten komen, vind ik nu.” Zo vertelt Jacqueline. 

“Wat mij aan Ladyline zo bevalt? Dat is meer dan één punt.” Jacqueline is overduidelijk blij met haar keuze voor een persoonlijke behandelplan bij Ladyline. Jacqueline: “De coaches zijn erg vriendelijk en deskundig. Ze werken heel professioneel. Je merkt dat ze weten wat ze doen en dat ze een bepaalde structuur in hun aanpak hebben. Dat geeft vertrouwen.” 

“De uitleg die de coaches geven over je voedingspatroon, wat je eigenlijk dient te eten, is erg duidelijk. Wat ik ook fijn vind is, dat je op afspraak behandelingen hebt. Zo heb je ook een stok achter de deur.” Volgens Jacqueline is Ladyine geschikt voor elke vrouw. “Ook als je wat lichamelijke klachten ervaart en daardoor misschien minder actief kunt zijn, zoals naar een sportschool gaan.” 

Jacqueline: “De oefeningen in de warmtecabines zijn erg prettig en voelen goed aan.” De kilo’s zijn er bij Jacqueline aardig vanaf gevlogen. “Ik ben ook bewuster van mijn leefpatroon geworden. En het fijne is dat het ook makkelijk is voor gezinsleden om als het ware mee te doen. Ook zij profiteren hiervan, door toch iets af te vallen. Zo worden we met z’n allen gezonder!” Boodschappen doen ervaart ze nu als een feestje. “Doordat je bewuster met je voeding omgaat en zelf de regie neemt over wat je tot je neemt, wordt boodschappen doen echt leuk. Gezond eten in overvloed. En lekker!”

De ozon-zuurstoftherapie is voor haar ook een oplossing gebleken. Jacqueline: “De huid is er echt minder rimpelig door geworden. Lekker zacht ook en stralender.” Volgens Jacqueline is Ladyline voor iedere vrouw een uitkomst. “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich fitter, energieker en beter in haar vel zal voelen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen en kan iedereen Ladyline aanraden.”

Jacqueline geeft tot slot aan dat haar zelfvertrouwen ook een boost heeft gekregen: “Het geeft zoveel zelfvertrouwen als het complimenten regent over hoe je er uitziet!”

 

Wil jij net als Jacqueline je weer fitter, energieker en beter in je vel voelen? 

Kom dan eens kennismaken met Ladyline. We bespreken graag alle mogelijkheden met jou. Neem hier contact met ons op voor informatie en advies op maat.