Ik ben weer trots op mijzelf en zit lekker in m'n vel! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 25 maart 2022

“Enkele jaren geleden vond ik het niet meer fijn om foto’s van mijzelf te zien, voelde me niet meer fijn in mijn vel en daarnaast was mijn conditie slecht. Hier wilde ik iets aan doen.” Aan het woord is Marita.
 
“Maar hoe en wat. Ik wilde in ieder geval iets doen met een stok achter de deur.” Zo licht Marita toe wat de reden was van haar zoektocht naar een goede methode om af te vallen én wat ze belangrijk vindt. Marita: “Omdat ik iedere werkdag langs Ladyline rijd, nam ik contact op om te kijken wat dit precies is en of de methode is voor mij kan zijn.”
 
Marita bezocht de Ladyline website voor meer informatie en vroeg een adviesgesprek aan. Marita: “Binnen enkele dagen kon ik al langs komen voor een oriëntatiegesprek. Dit beviel zo goed dat ik me meteen heb aangemeld om van start te gaan met mijn persoonlijke behandelplan.”  Dit is nu 3 jaar geleden.
 
“Sindsdien ga ik iedere keer met veel plezier naar Ladyline toe. Even een heerlijk ontspannen inspannend uurtje, zo voelt het echt voor mij. Er is een leuke ontspannen sfeer, met enthousiaste coaches en goede voedingsadviezen.” aldus Marita. “Dit alles heeft er nu toe geleid, dat ik een veel betere conditie heb, een aantal kilo’s lichter ben en centimeters in omvang kwijt ben. Ik kan nu wel naar foto’s van mijzelf kijken en wat vooral fijn is, dat ik me weer lekker in mijn vel voel. Ik ben gewoon trots op mezelf!”
 
Wil jij net als Marita zo’n mooi resultaat behalen en weer lekker in je vel zittenIk ben weer trots op mijzelf en zit lekker in m’n vel!? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.