De ervaring van Mirthe met de Ladyline methode

Gepubliceerd op: 13 mei 2022

Door ongeveer 2 jaar niet sporten en de leeftijd van 40+ merkte ik dat ik niet meer zo strak in mijn vel zat als voorheen. Verder voelde ik mij goed, maar hier was ik niet blij mee. Tijd om in actie te komen!

 

Aan het woord is Claudia, die 2,5 jaar geleden naar Ladyline kwam, met als belangrijkste doel weer strak in haar vel te zitten, weer in shape te komen. 

 

Claudia: “Ik merkte al snel dat de sfeer bij Ladyline erg goed is. Je voelt je dan ook snel op je gemak.” Ze besloot van start te gaan en samen met de coaches op zoek te gaan naar wat bij haar past, bij mijn levensstijl en persoonlijkheid. “Die persoonlijke aanpak en begeleiding is echt wat Ladyline onderscheidend maakt.”

 

Claudia vindt naast die persoonlijke aandacht en begeleiding het erg prettig dat er altijd ruimte is voor een goed gesprek en plezier. “Elke coach heeft haar eigen stijl en die afwisseling spreekt mij ook erg aan.”

 

En hoe het nu met Claudia gaat? “Heel goed”, zegt ze. “Ik zit weer strak in mijn vel. Mijn huid is ook verbeterd, dat is mooi meegenomen. En de verhouding tussen vet- en spiermassa is nu beter. Ik ben weer in shape!”

 

Wil jij net als Claudia weer strak in je vel zitten en in shape zijn? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.