Ik voel mij een ander mens en kan Ladyline aan elke vrouw aanbevelen. Je wordt er echt goed geholpen! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 05 april 2023

Jessica was voor ons geen onbekende, toen ze in 2022 weer naar Ladyline kwam. In 2014 was ze al cliënte geweest. Toen behaalde ze al goede resultaten. “Ik was te flink en voelde mij niet lekker in mijn vel. Bewegen ging niet goed, ik was een jonge meid, maar zo voelde ik mij niet.” Door omstandigheden was Jessica echter in 2017 genoodzaakt om met de behandelingen bij Ladyline te stoppen. “Wat ik jammer vond, want ik voelde – en voel – mij er erg op mijn gemak.”

In 2022 wendde Jessica zich dus weer tot Ladyline. Jessica: “Inmiddels ziet mijn leven er heel anders uit. Het gaat allemaal beter. Maar, met mijn gewicht en figuur ‘worstelde’ ik wel nog. Daarom ging ik, omdat mijn ervaring met Ladyline al eerder zo goed was, weer naar Ladyline en vroeg persoonlijk advies.”

“Ik had ook een gastric bypass gehad, maar was nog niet waar ik wilde zijn. Ook nu vond ik het weer zo fijn dat de coach echt naar je luistert en jouw problemen en uitdagingen in kaart brengt. Zo kreeg ik het advies dat bij mij past. Ik besloot meteen te starten.”

In het begin merkte ze dat ze al een tijd niets meer gedaan had en haar lijf in de weg zat. “Vooral de oefeningen, die gingen niet zoals ik had gehoopt.” Maar, doorzetter als ze is, volgde ze de voedingsadviezen op en kwam ze trouw twee keer per week naar Ladyline voor de bewegingstherapie in de warmtecabine en de ozon-zuurstoftherapie. Jessica: “Ik voelde mij daardoor steeds fitter worden. De gewichtsafname hielp daar natuurlijk erg bij.” Inmiddels is ze 41 kilo kwijt. “Ik voel mij een ander mens.”, zegt Jessica. “Ik voel mij steeds beter, beweeg ook makkelijker. En dat merk ik ook in het doen van de oefeningen bij Ladyline. Ook merk ik dat ik door de ozon-zuurstoftherapie minder last heb van overtollige huid. Heel fijn!”

Wil jij net als Jessica je weer fitter, slanker en beter in je vel voelen? 

Kom dan eens kennismaken met Ladyline. We bespreken graag alle mogelijkheden met jou. Neem hier contact met ons op voor informatie en advies op maat.