De ervaring van Mirthe met de Ladyline methode

Gepubliceerd op: 10 mei 2022

En dit resultaat boekte ze in nog geen 3 maanden! Ze begon in februari met een kuur op maat. Waarom? Mirthe: “Ik vond mijzelf te zwaar, was op korte tijd erg veel aangekomen door persoonlijke redenen. Ik zat daardoor niet meer goed in mijn vel. Voelde mij niet meer mezelf.” Heel fijn dat Mirthe meteen samen met ons de omslag wist te maken. Nu ze bij ons sinds haar start al 12 kg is afgevallen, voelt ze zich stukken beter en voelt ze dat het alleen maar beter wordt.

Mirthe heeft lang nagedacht om bij Ladyline te starten. Toen ze contact opnam met Ladyline voelde ze zich meteen heel erg goed bij het gesprek en de mogelijkheden die ter sprake kwamen. “Ik vond Ladyline direct al warm, vriendelijk, enthousiast, open en duidelijk en had meteen zin had om op gesprek te komen. Tijdens de intake werd ik nog enthousiaster en wilde meteen beginnen.” En ze is drie maanden later nog erg blij met die keuze.

In het verleden is Mirthe ook naar de sportschool gegaan en op haar voeding gaan letten, maar dit hield ze altijd maar een paar maanden vol. Bij Ladyline heeft ze het gevoel alsof ze het niet alleen doet. Mirthe: “Ook als het om welke reden dan ook even niet gaat, weet ik dat ik bij de dames van Ladyline direct terecht kan om hierover te praten. Ze bieden een goed luisterend oor en kijken mee naar mogelijke oplossingen door het geven van tips en tricks. Om die reden zal ik het nu niet meer zo snel opgeven!” Ook voelt ze zich altijd verplicht om te komen omdat ze bij ons een cabine reserveert. Om die reden gaat ze niet zo snel afzeggen.

Voor de start bij Ladyline voelde ze zich minder fit en minder goed in haar vel. Dat is nu na enkele maanden al goed verbeterd. Dat ze nu beter in haar vel zit valt op in haar omgeving. Haar collega’s merken bijvoorbeeld op dat ze nu straalt.

Het gaat heel goed. Ze heeft op korte tijd al een mooi resultaat geboekt, dat is ook goed te zien. “Ik ben ook erg tevreden over de begeleiding bij de oefeningen. Ik word toch een beetje gepusht om tot het uiterste te gaan en dat voelt goed.: Ze vindt ook dat er veel ruimte is voor persoonlijke en emotionele begeleiding. Mirthe: “Elk teamlid is erg attent en iedereen helpt altijd met volle inleving en warmte bij het zoeken naar een oplossing voor uitdagingen.”

Doordat ze nu 12 kg is afgevallen voelt ze zich een stuk beter in haar vel. Ze heeft nu ook minder last van haar rug merkt ze. Ze is nu ook veel bewuster bezig met haar voeding en is gemotiveerder om gezond te blijven eten, doordat ze nu een groot verschil merkt met haar gevoel bij ongezonde voeding, zoals een  opgeblazen gevoel.

Mirthe kan Ladyline absoluut aanraden. “De Ladyline methode werkt heel goed. Ik ga er met veel plezier naartoe. Het kost misschien wel wat, maar dat is het meer dan waard. Het is een investering in jezelf als het ware. De leuke sfeer is ook iets waar ik mij erg goed bij voel.” Ze woont niet direct om de hoek van de Ladyline vestiging, maar ze moet niet denken om dichter bij huis iets te zoeken. “Ik zit heel erg goed op mijn plek bij Ladyline en zou voor geen geld in de wereld voor iets anders kiezen. Ik ga bij Ladyline mijn doelen behalen en behouden!


Wil jij net als Mirthe zo’n mooi resultaat behalen? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.