Monique's ervaring met Ladyline: Klaar voor de bruiloft | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 03 september 2020

17 jaar geleden had Monique haar eerste ervaring met Ladyline. Ze was bevallen van haar eerste kind en wilde haar figuur weer terug. Ze was toen al erg tevreden.

 

“Over een jaar zou ik gaan trouwen”

Eind oktober is Monique opnieuw begonnen bij Ladyline. Voor de tweede keer dus.  Monique: “Ik ben nu 44 jaar en ik wilde afvallen, omdat ik over een jaar zou gaan trouwen!”

 

Leuke kleren én weer energiek

Ze  wilde weer leuke kleren aan kunnen en een mooie trouwjurk natuurlijk! Monique vult aan: “Ook had ik totaal geen puf, ik had zo weinig energie.” Dit verbeterde al heel snel, merkte ze. “Ik ben zo blij met alle energie die ik nu heb!”

 

Monique’s persoonlijke behandelplan

Monique deed gerichte oefeningen in de warmtecabine om plaatselijk af te slanken. Ook deed ze ozon-zuurstoftherapie, icm voedingsadvies.

Monique benoemt -terecht – trots haar resultaat: “Hiermee ben ik bijna 17kg afgevallen en 116 cm!”

 

Zo ervaart zij Ladyline

“Ik ben heel blij en super tevreden”, geeft Monique stellig aan. “Daarnaast is het altijd fijn om te komen, het is gezellig, maar geeft wel heel goed resultaat. Ik zou het iedereen aanraden!”

En over haar bruiloft: “Helaas is mijn bruiloft uitgesteld door corona naar september 2021, maar het is zeker dan ik dan straal met mijn nieuwe figuur.” Dat kunnen wij alleen maar beamen.