Natasja is zo blij dat ze de stap naar Ladyline zette! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 25 maart 2022

Natasja: “Ik ben vorig jaar april begonnen bij Ladyline. Een hele nieuwe stap in mijn leven.”
Ze vond het een enorme uitdaging om voor haarzelf de balans, gezondheid en drive te vinden die nodig was om af te vallen. Dit is haar meer dan goed gelukt!
 
“Wat een aanrader om bij Ladyline van start te gaan met een afslankkuur”, zo vertelt Natasja ons. “Je krijgt de optimale goede mentale begeleiding, stimulans, balans en drive!”.
Wat Natasja ook erg aanspreekt is, dat de coaches je goed weten te enthousiasmeren en stimuleren. Natasja: “Ze helpen jou de goede balans te vinden waar dit nodig is. En dat doen ze met humor en gezelligheid.”
 
Het resultaat mag er zijn, zoals je op de foto’s ziet. Natasja: “Ik ben inmiddels 20 kilo kwijt en een flink aantal centimeters in omvang afgenomen. De balans is in alle opzichten helemaal terug. Ik ben trots op mijzelf en blij met de dames die mij bij Ladyline elke week weer begeleiden.”
 
Wil jij net als Natasja zo’n mooi resultaat behalen? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl/afspraak-intake.