Nee, je krijgt het niet in de schoot geworpen! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 26 oktober 2023

We spraken onlangs met Wilmie, die ongeveer een jaar geleden de stap zette om bij Ladyline een kuur op maat te starten. “Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en was veel te zwaar. De overgang, gestopt met sporten door een blessure en corona er achteraan. De kilo’s kwamen en ik kreeg ze er niet meer vanaf.”

Daar was ze vanzelfsprekend niet blij mee. Er moest iets gebeuren. “Ik kende Ladyline nog van 20 jaar geleden, toen ik na de geboorte van mijn zoon moeite had om weer op gewicht
en conditie te komen.” Ladyline zat dus nog in haar hoofd, mede door het goede resultaat van toendertijd. “IK was destijds zeer tevreden met het resultaat, wat mij heeft doen besluiten om
er nog een keer voor te gaan.”

Van 80 naar 60 kg

“Ik kan na een jaar concluderen dat ik het gestelde doel niet alleen heb gehaald, maar ruimschoots heb
overtroffen!” zegt Willma terecht trots. “Ik ben van 80 kg naar 60 kg gegaan, mijn BMI is drastisch omlaag en het allerbelangrijkste is dat ik hierdoor ook nog eens mijn bloeddruk dusdanig omlaag heb gekregen. Nu hoef ik hiervoor geen tabletten meer te slikken!” Wilmie ervaart dus niet alleen de voordelen van figuurverbetering, maar zeker ook de gezondheidsvoordelen.


Ik voel me goed en heb weer volop conditie

Wilmie: “Nee je krijgt het niet in de schoot geworpen en ja, je zult zelf absoluut serieus aan de bak moeten om een goed resultaat te behalen. De dames van Ladyline hebben hier met hun professionele aanpak, de effectieve methode en deskundige adviezen echter een heel groot aandeel in gehad.”

Wil jij dit ook? Kom dan eens langs voor informatie en advies op maat. We vertellen jou graag meer over alle mogelijkheden.