Stephany's klantervaring met Ladyline: het heeft voor mij heel goed uitgepakt! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 01 september 2020

Na lang wikken en wegen, ja er moest wel iets gebeuren, vroeg ik op 20 maart 2018 informatie en advies op maat aan bij Ladyline. Dezelfde ochtend kreeg ik al bericht terug, met de vraag of ik mijn telefoonnummer kon geven. Ik zal je zeggen dat was even slikken. Zo snel had ik geen antwoord verwacht. Maar ja… wie A zegt moet ook B zeggen dacht ik bij mezelf, dus toch maar mijn telefoonnummer gegeven.

Ik maakte een afspraak voor advies op maat bij Ladyline

Binnen 5 minuten ging de telefoon en ja hoor, ik hoorde mezelf een afspraak maken voor de volgende dag. Na een leuk gesprek met twee gezellige dames ging ik met een blij gevoel naar huis. Geen twijfel meer. Ik wil toch echt gaan beginnen. Dit was voor mij iets nieuws. Ik die bovendien helemaal niet van sporten hield, gaat nu deze stap zetten!

Tijdens het intakegesprek wordt je ook gewogen en gemeten. Ik heb mijn ogen maar dicht gehouden bij het gewicht en aangegeven dat ze me pas mijn gewicht mochten vertellen, zodra ik mijn doel bereikt had. Gelukkig heb ik dat niet lang volgehouden en heb ik de gewichtsafname met eigen ogen steeds gezien. 

Ik startte voorzichtig, maar was al snel overtuigd

Op 27 maart 2018 was voor mij de grote dag: de eerste behandeling bij Ladyline. Vanaf het allereerste moment vond ik het super om te doen. 2 keer in de week oefeningen in de warmtecabine en ook een lekker ontspannende behandeling ozon-zuurstoftherapie. Ik had in eerste voor een kortere kuur gekozen. Ik dacht bij mezelf: “Stel je eens voor dat ik het toch niks vind…” 

Ook werd mij compressietherapie geadviseerd, voor mijn benen. Met name ook vanwege oedeem aan de benen. Dit advies volgde ik en zo mocht ik twee keer per week genieten van een behandeling die niet alleen lekker is. Fysiotherapie voor het oedeem was nu ook als snel niet meer elke week nodig.

Het resultaat was snel te zien

De weken vlogen voorbij en mijn lichaam en gewicht begonnen te veranderen. Mijn benen voelden ook veel prettiger aan, werden ook mooier. Broeken, bloesjes en jasjes gingen losser zitten. Vrienden/kennissen die er eerst niet zo’n geloof in hadden, begonnen het nu ook te zien. Trots dat ik was! En nog steeds.

Doelen bereiken en behouden

Inmiddels is het augustus 2020 en nog altijd ga ik met veel plezier naar LadyLine. Al mijn doelen zijn bereikt maar, houd vol. Na de stabilisatie ben ik nu bezig met wat ze figuuronderhoud noemen. Het is voor mij nu gewoon lekker om te bewegen. Het zien van de gezellige andere dames maakt een bezoek ook elke weer weer fijn. Ik moedigen hun ook zeker aan. Wanner je jouw doel bereikt, voel je je echt geweldig. 

Ik kan alleen maar zeggen dat LadyLine voor mij, door de juiste begeleiding van de altijd enthousiaste dames die er werken, heel goed heeft uitgepakt!