Suzanne: "Ladyline is de perfecte stok achter de deur!" | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 10 juni 2021

Darlene is een van de coaches bij Ladyline, die Suzanne mochten begeleiden in de afgelopen periode. Zij ging in gesprek met Suzanne over haar ervaring en resultaten bij Ladyline. Suzanne: “Ladyline is de perfecte stok achter de deur. Ik ervaar de begeleiding als superfijn!”

Suzanne is niet het type om naar de sportschool te gaan. “Daar voel ik mij niet op mijn gemak, ik voel mij daar al snel bekeken. En dan is het ook niet leuk om erheen te gaan. Met als gevolg dat je wel een abonnement hebt, maar niet gaat. En dus ook niet fitter of slanker wordt.”

Je krijgt advies dat bij jou past

Daarom ging Suzanne naar Ladyline. Coach Darlene: “Ze vertelde mij tijdens het advies op maat gesprek dat het even duurde voor ze de stap durfde te zetten. Maar eenmaal binnen voelde het meteen goed.” Suzanne vertelt: “Vanaf dat eerste moment had ik het gevoel dat ik bij Ladyline de begeleiding zou krijgen die mij aanspreekt. De methode werd duidelijk uitgelegd, er werd goed naar mij geluisterd en het behandelplan was meteen duidelijk. Fijn ook dat ze alles meten. Zo krijg je advies dat bij jou past.” 

“Ik moest ook echt aan de slag. Want, ik voelde mij niet lekker in mijn vel. Dezelfde week ging ik van start. Twee keer per week, op afspraak. Dat is erg prettig. Het staat in je agenda gepland, waardoor je de ook gaat. En er zijn alleen vrouwen. De sfeer is gewoon super.”, vertelt Suzanne enthousiast.

Darlene: “Al meteen had Suzanne de smaak goed te pakken. Ze viel goed en snel af. En wij merken ook dat ze gemotiveerd is om de resultaten die ze graag wilt bereiken, te realiseren.” Wat Suzanne ook fijn vond, is de begeleiding op afstand tijdens de lockdown. “De vestiging was dan wel dicht, maar de coaches stonden nog steeds met raad en daad voor mij klaar!” Ze gebruikte daarbij ook de Ladyline App. “Die gebruikte ik al voor de lockdown, maar in die maanden kwam de eigen app helemaal van pas. Het voedingsdagboek, contact met de coaches, de workouts en oefeningen. En het bijhouden van mijn voortgang. Ik vind het echt een uitkomst!”

Doelgerichte aanpak

Haar nieuwe manier van eten, daar had ze in het begin nog wel moeite mee. “Maar, door de goede coachgesprekken vond ik snel mijn draai. En de metingen die ingepland staan helpen je ook goed om op het juiste pad naar je doel te blijven. En zit het een weekje tegen, dan zijn de dames van Ladyline er voor je.”, vertelt Suzanne.

Darlene: “Toen ik Suzanne vroeg om haar verhaal met ons te delen, was ze gelijk enthousisast en vertelde dat ze Ladyline aan iedereen kan aanraden.” Dat beaamt Suzanne. “Ik ben inmiddels 44 cm in omvang kwijt en 12 kg lichter. Dus ja, het resultaat is echt super. Daarom raad ik Ladyline aan. De begeleiding die je er krijgt, krijg je nergens anders. Een stok achter de deur die door het totaalplaatje zorgt dat ik mij weer happy voel met mijn figuur!”

Wil jij net als Suzanne dit goede gevoel ook weer hebben? Weer energiek, slank, stralend en trots door het leven? Kom dan eens langs voor informatie en advies op maat, in een vestiging bij jou in de buurt.