Tips voor gezond afvallen in de herfst | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Neem de schade op na de zomer

Gepubliceerd op: 20 oktober 2017

Heb je het idee, dat na de zomer je kleding toch weer strakker zit. Negeer je weegschaal niet! Van struisvogel politiek wordt niemand gezonder én slanker.

Maak de schade op en maak een plan. Ga je zelf aan de slag of laat je helpen door een van onze personal coaches.

Wij zullen samen met jou een “advies op maat” maken en duidelijke doelen stellen.  

Blijf positief

Boos zijn op jezelf helpt helemaal niets. Negatieve energie helpt je niet vooruit. Accepteer de situatie zoals ze is, maar neem wel de verantwoordelijkheid om je gezondheid weer te verbeteren. Een positieve actie helpt je meer: begin met kleine stapjes, op weg naar een vitaler, gezonder en beter leven.

Samen Sterk

Met zijn tweeën werkt soms beter. Als je weet dat er iemand in je omgeving ook hard aan het werk is, komt het gevoel van gedeelde smart is halve smart om de hoek kijken. Je kunt elkaar bellen op moeilijke momenten en met elkaar afspreken om resultaten door te nemen. Maak er geen wedstrijd van, want ieder lichaam is anders. Het gaat om positieve ondersteuning.

Zorg voor gezonde producten in (ijs)kast

Open de kastjes, inclusief je ijskast, in de keuken en trek je conclusie: hoeveel producten horen er eigenlijk niet thuis? Maak ze op, gooi of geef ze weg en voorzie jezelf van die dingen waarvan je weet dat het gezonder is. Vraag de personal coach om je hiermee te helpen, als je twijfelt de goede keuze bij voeding. Zorg ook dat je altijd “gezonde snacks” in huis hebt om van te eten als de trek je overvalt.

Onderneem activiteiten

Ga alleen of met je kinderen het bos is, heerlijk wandelen, misschien wel kastanjes rapen. Zoals iedereen weet is bewegen niet alleen belangrijk wanneer je wilt afslanken, maar ook zonder dat doel is voldoende bewegen (minimaal 6000 stappen) per dag, essentieel voor je gezondheid. Wandelen, genieten van alle prachtige herfstkleuren, kortom een win-win situatie.

De  Ladyline coaches willen  graag meer gezonde tips met je delen. Maak eens een vrijblijvende afspraak. 

Tags: , , ,