Waar is mijn vetrolletje gebleven? | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Cryo behandeling

Gepubliceerd op: 12 maart 2015

Cryolipolyse.We horen dit regelmatig: “Waar is mijn vetrolletje gebleven?”

Door onze cryo behandelingen is het echt mogelijk. Cryo behandeling is een methode om vetcellen in het menselijk lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan koeling, 4 graden celsius om precies te zijn. Het is een methode om de contouren te verbeteren. Cosmetisch dus. Echt om hinderlijke rolletjes, vetrolletjes, te laten verdwijnen. In combinatie met een gezond voedings- en leefpatroon geeft het langdurig zichtbaar resultaat.

Cryo behandeling. Het liposuctie alternatief!

Het is ideaal als je wel nog van dat laatste vetlaagje af wilt, maar hiervoor niet onder het mes wilt. Omdat het niet invasief is, betekent dit wel dat de natuurlijke weg wordt gevolgd. Het duurt dus langer voordat je resultaat ziet. Voordeel is wel dat je geen pijn hebt, er geen herstel nodig is, geen littekens achter blijven. Kortom: je kunt meteen weer jouw ding doen. Sporten, werken, huishoudelijk werk. Alles kan, al direct na een behandeling.

Hoe gaat een Cryo behandeling in z’n werk?

De behandeling zelf is ontspannen. Je ligt op een comfortabele behandelstoel, muziekje op de achtergrond, boekje in de hand, of e-book, ipad, smartphone. Een uurtje duurt het. Het enige wat je merkt is het koelen aan het begin. Dit koude gevoel verdwijnt vrij snel. Er wordt ook gebruikgemaakt van elektroforese. Stroomstootjes? Nee, het lijkt op een slapend been, dat gevoel.

Val je af met een cryo behandeling?

Om de behandelingen tot een succes te maken, zijn er een paar aandachtspunten. Het is geen methode om af te vallen. Je verbetert jouw silhouet, zoals het zo mooi heet. Het is belangrijk om voldoende te drinken. Dat is om de vetten makkelijker af te voeren, via het lymfesysteem. Een actieve levensstijl is ook vereist. De behandeling zelf is inactief. Om het resultaat te behouden is een goede levensstijl dus wel belangrijk.

Hoeveel cryo behandelingen heb je nodig?

Je hebt gemiddeld een drietal behandelingen nodig in een periode van 16 weken voor optimaal resultaat.

Plaatselijke figuurcorrectie met Cryolipolyse.Kortom je laat vet weghalen zonder operatie. Non-invasief. Er wordt niet gesneden. Het is geen ingrijpende behandeling. Zitten er wel risico´s aan? De apparatuur is uiterst veilig en voorzien van meerdere zekeringen, om problemen te vermijden. De coolipo twin is daarmee uniek in z´n soort. Wel zo prettig!

Wat zijn de contra-indicaties bij een cryo behandeling?

De lijst met contra-indicaties is klein. De meeste contra-indicaties zijn ook logisch. Zo plaatsen wij de grote koelpads niet op een gebied met een ernstige huidaandoening. Ook is de cryokuur tot 5 jaar na het nieuws ´kankervrij´ niet toegestaan. Verder is epilepsie een contra-indicatie, vanwege de elektroforese, net zoals hartklachten. Voor gezonde personen is het echter een perfecte methode om zonder de investering van een chirurgische ingreep, met de nadelige gevolgen van zo´n ingreep, te kunnen profiteren van een effectieve methode om eindelijk eens van zadeltassen, het buikje, love handles of hangarmen af te komen.

Keurmerk CryospecialistLadyline is lid van de vereniging CryoSpecialist. Dit is een keurmerk dat een kwalitatieve behandeling met veilige, gezekerde en gekeurde apparatuur garandeert.

Tags: , ,