Ladyline, voor weerstand en vitaliteit | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 02 maart 2021

In wat voor een bijzondere tijd leven we sinds begin 2020! Waar ‘normaal’ altijd vanzelfsprekend was, hebben we nu te maken met sociale afstand, beperkingen in sociale contacten en beperkingen in waar we kunnen gaan en staan. Je ziet inmiddels dat eenieder volop bewust is van het belang van een gezonde leefstijl, weerstand en vitaliteit. Van gezonde voeding. Voeding is immers de brandstof voor ons lichaam en heeft grote invloed op de vitaliteit. En uiteraard ook op ons gewicht. Door alle beperkingen en de nieuwe manier van leven, zoals ook het thuiswerken, zie je dat bij veel mensen het gewicht is toegenomen. Dat heeft impact op de mate waarin je je vitaal en gezond voelt.

Vitaliteitsgevoel staat onder druk

Ondanks het toegenomen bewustzijn, is er dus bij menigeen in de afgelopen tijd een aantal kilo’s bij gekomen. Stress is toegenomen. We werken met z’n allen thuis, met alle ongemakken die daaruit voortvloeien. Het gevoel van vitaliteit en het gevoel van ‘well-being’ staat flink onder druk.

Het is belangrijk om dit serieus te nemen. Ons advies: zet het toegenomen bewustzijn om in een concrete actie. Bij Ladyline staan de coaches klaar om jou hiermee te helpen met een persoonlijke aanpak, maatwerk.

Je vindt bij Ladyline een totaalpakket voor afvallen en figuurverbetering, met oog voor gezondheid en vitaliteit. Jouw behandelplan is altijd een combinatie van behandelingen, op maat voor jou. Dit zijn de mogelijke behandelingen:

  • Bewegingstherapie
  • Compressietherapie
  • Voedingsadvies
  • Cellulite pakkingen
  • Personal coaching
  • Skin Refresh therapie
  • Energiemeting
  • Energy Balance
  • Cryo behandeling
Bekijk hier alle behandelingen.

vitaal met ladyline

Aanvullende supplementen ter ondersteuning

Zelfs voor een gezond persoon is het bijna onmogelijk om via gezonde voeding alle voedingsstoffen binnen te krijgen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Daarom is het raadzaam om naast gezond te eten, wat de basis is binnen onze adviezen, dat tekort aan voedingsstoffen aan te vullen met natuurlijke supplementen.

De voedingssupplementen van onze partner Just2Bfit bestaan uit natuurlijke stoffen die door het lichaam goed op te nemen zijn. Zo zorgen we ervoor dat het lichaam optimaal kan functioneren in zijn eigen kracht.

Onderzoek van het RIVM

Het RIVM brengt in kaart wat Nederlanders precies eten door de zogenaamde Voedsel Consumptie Peilingen (VCP’s) uit te voeren. Wat blijkt? Het lukt ons niet om dagelijks te eten volgens de Schijf van Vijf. We eten niet voldoende groente, fruit, peulvruchten en vis. Om zeker te zijn dat je naast de dagelijkse voeding toch alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt, kun je kiezen voor iets extra’s in de vorm van een vitaminesupplement.

just2bfit aanbevolen Ladyline

Juist nu is het belangrijk je weerstand te versterken en je immuunsysteem te ondersteunen

Voor een betere weerstand, ondersteuning bij jouw gezonde leefstijl, een verhoogde vitaliteit en als aanvulling op jouw voedingspatroon, adviseren wij de vitamine supplementen van Just2BFit. Ga voor kwaliteit en kies voor de 100% natuurlijke vitamine producten. We hebben twee pakketten: Weerstand en Weerstand & Stress. 

Het Weerstandpakket bevat Complete & Energy Booster. Het versterkt je weerstand en geeft energie. Complete is een multi-vitamine en bevat maar liefst 50 ingrediënten. Complete zorgt voor aanvulling van de stoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Energy Booster is een anti-oxidant complex. Het geeft energie, verbetert de conditie en zorgt voor een goede weerstand. De Energy Booster vermindert vermoeidheid en ondersteunt het immuunsysteem, bevordert de vitaliteit en de energiestofwisseling.

In het Weerstand & Stresspakket krijg je behalve Complete en Energy Booster ook Vitflow. Vitflow is een in water oplosbaar tomatenconcentraat dat helpt bij het behouden een gezond hart en een normale aggregatie van de bloedplaatjes, wat bijdraagt aan een gezonde bloedstroom. Vitflow voorkomt namelijk dat het bloed verdikt door stress, zodat de bloedsomloop gezond blijft.

just2bfit supplementen

Maak kennis met de pakketten

Speciaal voor Ladyline cliënten is een uniek aanbod samengesteld. Je krijgt namelijk ter kennismaking € 15 korting op het Weerstand Pakket en zelfs
€ 20 korting op het Weerstand & Stress Pakket. Wanneer je kiest voor het gemak van herhaalde toezending, krijg je zelfs korting tot 40%!

Wil je meer weten over de inhoud van de pakketten? Of direct jouw kennismakingspakket bestellen? Kijk dan op www.just2bfit.nl/ladyline.