Willeke is 14 kilo lichter en weet als geen ander hoe fijn het is persoonlijk begeleid te worden | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 16 juni 2021

Willeke kwam medio mei 2020 naar Ladyline toe voor advies op maat. “Ik voelde mij niet lekker in mijn vel. Zoveel diëten had ik al geprobeerd, maar niks lukte of was echt vol te houden. Ik was er nu klaar mee.” Zo begint Willeke haar verhaal over haar ervaring met Ladyline.

Willeke vervolgt: “Tot aan november ging het voorspoedig. Ik merkte dat de Ladyline methode goed te doen is. De adviezen van de coaches zijn erg praktisch en daarmee direct in je leven in te passen. Dat is fijn! Net als de begeleiding, die ik als erg fijn ervaar.” En toen moest ineens ook Ladyline weer sluiten, vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot corona. “Tijdens die periode had ik, ondanks de steun en begeleiding van de Ladyline coaches, moeite om het ingezette patroon vast te houden.” Dat leidde tot een toename van haar gewicht: de 6 verloren kilo’s, maar ook 2 bonuskilo’s.

“Ik schrok. Nu moest er echt iets gebeuren. De knop ging na de heropening van de Ladyline vestiging dan ook echt om.” Willeke had even een moment nodig om de knop om te krijgen, dat gebeurde dan nu ook. “Ik begon opnieuw, maar nu goed. Ik wilde resultaat bereiken. En dat lukte. De kilo’s vliegen er nu echt af en ik voel mij goed. Beter dan ooit.”

Inmiddels is Willeke sinds haar start 14 kilo afgevallen! “Wat is dat fijn! Dit maakt mij echt gelukkig”, zo sluit Willeke blij af.

Wil jij ook weer blij zijn met je figuur en gewicht? Kom dan eens langs bij een Ladyline vestiging bij jou in de buurt voor informatie en advies op maat.