Kerstmis 2017: Sharing is Caring!

Samen alles delen, zonder stress, met een Amerikaans Kerstdiner

Gepubliceerd op: 14 december 2017

Over tien dagen is het kerstmis. Bij Ladyline zijn we er ons van bewust, dat het tijdens deze dagen best lastig is om je aan een gezonde levensstijl te houden. Kerststress kun je daarbij al helemaal niet bij gebruiken, want bij stress ben je eerder geneigd om naar verkeerde voeding te grijpen. Daarom geven wij als gouden tip dit jaar; sharing is caring. Klinkt goed hè?!

 

Sharing is Caring

Samen alles delen, en dan niet alleen het eten, maar ook de boodschappen, het koken en niet onbelangrijk; de mooie momenten. Iedereen vindt het gezellig om een huis vol lieve familie en vrienden te hebben met kerstmis. Een mooi gedekte tafel, met allemaal heerlijke hapjes. Maar óh, wat een werk is het om dat allemaal te organiseren. Tegen de tijd dat het kerst is, loop je op je tandvlees en is het ook nog de bedoeling dat je er op z’n ‘kerstbest’ uitziet. Van het vooruitzicht ‘zwaar tafelen’ krijg je de kriebels, dus wat is het alternatief?

 

Een Amerikaans kerstdiner!

Wat als je iedereen vraagt om zijn of haar favo kersthapjes te maken, met een gezonde invalshoek? De ervaring van Ladyline leert, dat als iedereen lekkere, kleine en verantwoorde kersthapjes maakt, het zoveel rust geeft en je kunt genieten van een gezellig samenzijn.

Onze recepten sluiten naadloos aan bij een gezonde levensstijl, en ook met kerst houden wij daar natuurlijk rekening mee. Je vindt er zoveel inspiratie, genoeg  leuke receptjes voor de rest van de familie om te maken.

 

Wie maakt wat?

Je belt familie en vrienden, en je enthousiasme werkt aanstekelijk; iedereen is voor en er wordt een ‘kerstdiner- groepsapp’ aangemaakt. Daar vindt ondertussen druk overleg plaats, over wie wat gaat maken.

 

Amerikaans Kerstdiner

 

Het Ladyline Kerstmenu ter inspiratie:

Een aantal van onze kersttoppers zijn:

  • het kerstparfait
  • bloemkoolsoep met kerrie
  • bruchetta’s met rosbief en aspergetips
  • hertenbief met paddenstoelen en pastinaakpuree. 

Vind je het leuk om ons volledige kerstmenu te volgen? Vraag dit dan via e-mail door hier te klikken.

 

No Stress

Onze recepten zijn makkelijk om te maken, en je zou het zelfs de avond vóór het kerstdiner al kunnen voorbereiden, zodat op de dag van het kerstdiner je grootste zorg is, welke hakken je aan zult trekken.


Anna Nooshin, met tips ter inspiratie, voor Kerstmis Outfits (& cadeautips)

 

Als laatste antistresstip willen we je meegeven:

bestel je boodschappen, aan de hand van een checklist, ruimschoots van te voren, online.

Dat bespaart je veel tijd en ergernis.

 

Dit jaar heb je extra zin in kerstmis, want anders dan voorgaande jaren heb je alles tot in de puntjes voorbereid en dus geen stress. Je kijkt er naar uit om er met elkaar fijne dagen van te maken.

 

Je gezonde levensstijl voortzetten

‘Dat is het’,  denk je! Enthousiast klik je de website van Ladyline open, en als je op de homepage komt, bedenk je jezelf dat het helemaal geen gek idee is om in januari deze gezonde levensstijl voort te zetten. Je krijgt steeds meer goede zin als je alle succesverhalen leest. Terwijl je de gekozen recepten uitprint, besluit je om direct de koe bij de horens te vatten en een afspraak te maken.

Wij wensen je alvast veel plezier met alle voorpret!

Tags: , , , ,