"Het totaalplaatje vind ik bij Ladyline" | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 20 januari 2020

Angelina: “Ik kom nu een tijdje bij Ladyline en ben zeer tevreden.” Door vele diëten had ik een vertekend beeld over eten gekregen.” Ze richtte zich tot Ladyline voor een blijvende oplossing. “Mijn vraag was om mij te helpen met bewegen, en om mij te helpen gezond te leren eten. Ook wilde ik afvallen, want ik was veel bijgekomen na het stoppen met roken.”

Ik zocht niet alleen een fijne manier om te bewegen, maar dus ook voedingsadvies en dit totaalplaatje vind ik bij Ladyline.

“In een redelijk korte tijd een veel beter zicht op mijn voeding gekregen, ben al heel wat kilo’s kwijt en voel me beter in mijn vel omdat ik weer beweeg. En het belangrijkste is dat ik alles weer kan eten.” Zo geeft zij de aanpak van Ladyline treffend weer. “Ik ben niet op dieet, maar leer gezond en evenwichtig eten. En natuurlijk eet ik nu wat minder, omdat ik kilo’s kwijt wil, maar we werken samen naar mijn perfecte gewicht en tegen die tijd kan ik weer wat meer eten. Passend bij mijn dagelijkse energieverbruik en – behoefte, iets dat Ladyline kan meten.”

Hoe ze de begeleiding en methode ervaart? “Buiten dat ik beweeg en bezig ben met mijn voeding, vind ik het ook erg prettig dat ik een afspraak moet maken, hierdoor word ik gestimuleerd om te komen.”

“Het personeel is ook erg leuk en betrokken, ook dat helpt om er steeds weer met frisse moed heen te gaan.”

Angelina vindt het ‘met dames onder elkaar zijn’ ook erg prettig. “Al met al ben ik heel erg tevreden over Ladyline!”.

Spreekt jou dit aan? Kom dan eens langs voor informatie, in een vestiging bij jou in de buurt.